• Haberler
  • Genel
  • Akarçay taşma noktasına geldi – Kocatepe Gazetesi

Akarçay taşma noktasına geldi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da iki haftadır etkili olan sağanak yağış, Akarçay'da da etkisini gösterdi. Yağışlar dolayısıyla Akarçay'ın doluluk oranı hat safhaya ulaştı. Üç günlük yağışlı hava dolayısıyla bu tehlikenin artmasından endişe ediliyor Afyonkarahisar Belediyesi ve DSİ tarafından yapılan çalışmalar ile kentin en güzel mesire alanlarından olan Akarçay, Afyonkarahisar'lılara deniz tadı yaşatıyor. Feribotu ve deniz bisikleti ile vatandaşlardan büyük [&hellip]

Akarçay taşma noktasına geldi

Afyonkarahisar’da iki haftadır etkili olan sağanak yağış, Akarçay’da da etkisini gösterdi. Yağışlar dolayısıyla Akarçay’ın doluluk oranı hat safhaya ulaştı. Üç günlük yağışlı hava dolayısıyla bu tehlikenin artmasından endişe ediliyor

Afyonkarahisar Belediyesi ve DSİ tarafından yapılan çalışmalar ile kentin en güzel mesire alanlarından olan Akarçay, Afyonkarahisar’lılara deniz tadı yaşatıyor. Feribotu ve deniz bisikleti ile vatandaşlardan büyük ilgi gören Akarçay, son günlerde yaşanan sağanak yağışlar nedeniyle taşma noktasına geldi.
İKİ GÜNLÜK
YAZ HAVASI BİTTİ
Afyonkarahisar son yılların en yağışlı yılını geçiriyor. Haziran ayının ortalarına gelinmesine rağmen yaz havası yok denilecek kadar az hissediliyor. İki gün süren sıcak hava yerini üç gün sürecek yağışlı havaya bırakacak.
Afyonkarahisar ve çevresi yeni bir yağışlı hava dalgasının içine giriyor. Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışın, yarın ve iki gün boyunca devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, Afyonkarahisar ve çevresinde sağanak yağış etkili olacak. Hava sıcaklığının 24 derecelere kadar düşmesi beklenirken, yarın, Cuma ve Cumartesi günlerinde de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yetkililer vatandaşların yağışlara karşı dikkatli olmalarını istedi.
>> Mustafa BAYER’in haberi

Bakmadan Geçme