• Haberler
  • Genel
  • Akarçay, daha da güzelleşecek – Kocatepe Gazetesi

Akarçay, daha da güzelleşecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akarçay’ın her yıl daha da güzelleşeceğini söyledi Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyet, Akarçay’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın davetlisi olarak iftar yemeğini Akarçay’da yiyen heyete yemeğin ardından Vali Hakan Yusuf Güner de eşlik etti.VENEDİK’E BENZETTİYemek öncesi Akarçay’da bir süre gezinti yapan Hamm Belediye Başkanı Thomas [&hellip]

Akarçay, daha da güzelleşecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Akarçay’ın her yıl daha da güzelleşeceğini söyledi

Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve beraberindeki heyet, Akarçay’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın davetlisi olarak iftar yemeğini Akarçay’da yiyen heyete yemeğin ardından Vali Hakan Yusuf Güner de eşlik etti.
VENEDİK’E BENZETTİ
Yemek öncesi Akarçay’da bir süre gezinti yapan Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann kentin yeni cazibe merkezini Venedik’e benzetti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise konuklarını Akarçay’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun büyük katkılarıyla yeniden hayata dönen Akarçay’ın ilave çalışmalarla her yıl daha da güzelleşeceğini belirtti.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme