• Haberler
  • Genel
  • Akar: Biz gideceğimizi söylemedik – Kocatepe Gazetesi

Akar: Biz gideceğimizi söylemedik – Kocatepe Gazetesi

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı öncesinde 9 Şubat tarihinde müdürlük makamında basın toplantısı düzenleyen Kültür Turizm Müdür Vekili İhsan Akar, fuarda Afyonkarahisar’ın kültür, turizm değerlerini tanıtacaklarını açıklamıştı. Sözkonusu fuara katılmayan Akar, katılamama nedeninin ödeneksizlik olduğunu söyledi. Akar “Zaten biz toplantıda da fuara katılacağımızı söylemedik” dedi 9 Şubat 2015 tarihinde Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde basın toplantısı [&hellip]

Akar: Biz gideceğimizi söylemedik

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı öncesinde 9 Şubat tarihinde müdürlük makamında basın toplantısı düzenleyen Kültür Turizm Müdür Vekili İhsan Akar, fuarda Afyonkarahisar’ın kültür, turizm değerlerini tanıtacaklarını açıklamıştı. Sözkonusu fuara katılmayan Akar, katılamama nedeninin ödeneksizlik olduğunu söyledi. Akar; “Zaten biz toplantıda da fuara katılacağımızı söylemedik” dedi

9 Şubat 2015 tarihinde Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde basın toplantısı düzenleyerek ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı hakkında bilgi veren Müdür V. İhsan Akar, Vali Hakan Yusuf Güner’in desteğiyle uluslararası fuara katılacaklarını açıklamıştı.
Kültür Turizm Müdür Vekili olarak şahsı ve müdürlükten kimsenin fura katılmaması üzerine eleştirilen Akar, katılımsızlık nedeninin ödeneksizlik olduğunu kaydetti. Akar; “Biz devlet memuruyuz. Talimatları yerine getiriyoruz. Fuara katılım için ödenek çıkmadı bizde gidemedik. Zaten biz toplantıda da fuara katılacağımızı söylemedik.” dedi.
Akar makamında düzenlediği basın toplantısında; “Sayın Valimizin himayesinde; Belediyemizin, AKÜ’nün, ATSO’nun ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle şehrimizde başlatılan turizm çalışmaları, turizm eylem planında yer alan çalışmalar Berlin Turizm fuarı ile taçlanacaktır. Bu çalışmaları taçlandırıp Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde tanıtmak için Berlin Turizm Fuarına katılacağız.” ifadelerini kullanmıştı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme