AKAL’da yeni başkan seçildi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi (AKAL) 2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı sonrasında yönetim ve denetleme kurullarını oluşturdu. Seçim sonrası Okul Aile Birliği Başkanlığı’na İsmail Kılavuz, Başkan Yardımcılığına görevine ise Zehra Soytekin getirildi.Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen İsmail Kılavuz yapmış oldukları hizmetleri için eski Başkan ve yönetimine teşekkür etti.Afyon Kocatepe Anadolu [&hellip]

Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi (AKAL) 2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı sonrasında yönetim ve denetleme kurullarını oluşturdu. Seçim sonrası Okul Aile Birliği Başkanlığı’na İsmail Kılavuz, Başkan Yardımcılığına görevine ise Zehra Soytekin getirildi.
Okul Aile Birliği Başkanlığına seçilen İsmail Kılavuz yapmış oldukları hizmetleri için eski Başkan ve yönetimine teşekkür etti.
Afyon Kocatepe Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi yeni yılın ilk toplantısını da yaptı. Toplantıya katılan okul müdürü Basri İşlek, yeni seçilen aile birliği yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Kılavuz görev süreleri boyunca öğretmenler ve veliler arasında köprü kurarak okuldaki eğitim öğretim başarısı çıtasını yükseltmek için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme