Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKAL da AÇAL’a meydan okudu

Afyon Anadolu Lisesi’nin meydan

Afyon Anadolu Lisesi’nin meydan okuduğu Afyonkarahisar Kocatepe Anadolu Lisesi (AKAL) öğrencileri “Çevre İçin Varız” projesi kapsamında Hıdırlık Mesire Alanı’nda temizlik yaptı. AKAL öğrencileri de Ali Çağlar Anadolu Lisesi’ne (AÇAL) meydan okudu

 

Yapılan temizlik sırasında değerlendirme de bulunan ve proje hakkında bilgi veren Kocatepe Anadolu Lisesi Müdürü Necdet Saraçoğlu, Atatürk Anadolu Lisesi’nin başlattığı proje ile Afyon Anadolu Lisesi’nin de kendilerine meydan okuduğunu belirterek, “Kocatepe Anadolu Lisesi olarak bizde Afyon Lisesi’nin meydan okumasına cevap verdik ve Hıdırlık mevkiinin bir kısmını temizlemek için buradayız. Şuanda 36 öğrencimiz 3 öğretmenimiz var. Çevre ve Bilinçli Tüketici Kulübü öğrencilerimizle burada temizlik yapıyoruz. Doğa için varız bütün yaşam doğada.” dedi.
36 öğrencinin katıldığı temizlik işlemi sonucunda 10’dan fazla büyük boy çöp poşeti dolduruldu. Öğrencilerin topladığı çöplerin arasında özellikle alkol şişeleri dikkat çekti.
Temizlik sonrasında bilgilendirme yapan ve projenin de sahibi olan Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni ve Çevre Kulübü Sorumlusu Nuriye Koç, öğrencileri ile aldıkları kararı anlatarak, “İnsanların çevreyi çok kirlettiği, doğaya zarar verdiği ve bu konu da farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir proje başlattık. Bu bir zincir aslında, Atatürk Anadolu Lisesi başlattı. Daha sonrasında da sırayla liseler birbirine meydan okuyarak bunu sene sonuna kadar sürdüreceğiz.” ifadesine yer verdi.
Etkinlik sonunda AKAL öğrencileri ve okul öğretmenleri hep birlikte AÇAL’a meydan okudu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti