• Haberler
  • Genel
  • Akademik personel kokteylde buluştu – Kocatepe Gazetesi

Akademik personel kokteylde buluştu – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde ilk kez öğretim üyeliğine atanan akademik personel için tanışma kokteyli düzenlendi Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) profesör, doçent ve yardımcı doçent kadrolarına atanan akademik personele yönelik tanışma kokteyli düzenlendi. Ahmet Necdet Sezer Kampusü Sosyal Tesislerinde düzenlenen kokteyle başta AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, Prof. [&hellip]

Akademik personel kokteylde buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde ilk kez öğretim üyeliğine atanan akademik personel için tanışma kokteyli düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) profesör, doçent ve yardımcı doçent kadrolarına atanan akademik personele yönelik tanışma kokteyli düzenlendi. Ahmet Necdet Sezer Kampusü Sosyal Tesislerinde düzenlenen kokteyle başta AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren ve Prof. Dr. Hakkı Yazıcı’nın yanı sıra yeni atanan öğretim üyeleri katıldı.
Öğretim üyelerine dizüstü bilgisayar verildi
Kokteylde bir konuşma yapan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, yeni atanan öğretim üyelerini tebrik ederek, AKÜ’ye yeni atanan öğretim üyelerinin akademik çalışmalarını kolaylaştırmak için kendilerine birer dizüstü bilgisayar verdiklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Solak, Devlet Malzeme Ofisi’ndeki yeni uygulamalar nedeniyle ihale çalışmalarında iki aylık bir gecikme olduğunu belirterek, “Nihayet süreci tamamladık ve bugün de siz değerli öğretim üyelerimize verdiğimiz sözü yerine getirmek için buradayız. Artık bilgisayar olmadan bazı şeyleri yapmak zor. Ben 1979 yılında Hacettepe Üniversitesi’ne atandığımda ilk işim kendime bir daktilo almak olmuştu ve aldıktan sonra da çocuklar gibi sevinmiştim. Öyle sanıyorum ki, bugün az da olsa sizler de aynı duyguları paylaşacaksınız. Biz bunu Manisa’da ve Eskişehir’de de yapmıştık. Bu geleneği artık burada da sürdüreceğiz. Çünkü öğretim üyeliğinin saygınlığını, atandığı dönemde bazı uygulamalarla göstermek isti-yoruz” dedi.
Ardından AKÜ’ye atanan 99 öğretim üyesine laptop, flash disk (4 GB) ve kişisel kartvizit dağıtıldı. Kokteyl, öğretim üyelerine ikramda bulunulmasının ardından sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme