• Haberler
  • Spor
  • Ak ve Kaya turnuva öncesinde istişare etti

Ak ve Kaya turnuva öncesinde istişare etti

Afyonkarahisar'da bu yıl 97. kez gerçekleştirilecek Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Şuhut Zafer Yolu Masa Tenisi organizasyonu için Masa Tenisi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Kubilay Ak, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya'yı makamında ziyaret etti.Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Şuhut Zafer Yolu Masa Tenisi organizasyonun içeriği, kurumlar arası görev dağılımı, Şuhut'un tanıtımı ve turnuvaya katılacak olan [&hellip]

Afyonkarahisar’da bu yıl 97. kez gerçekleştirilecek Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Şuhut Zafer Yolu Masa Tenisi organizasyonu için Masa Tenisi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Kubilay Ak, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Şuhut Zafer Yolu Masa Tenisi organizasyonun içeriği, kurumlar arası görev dağılımı, Şuhut’un tanıtımı ve turnuvaya katılacak olan katılımcılara yönelik aktiviteler görüşüldü. Ziyaret sonunda geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi için fikir birliğine varıldı.

Bakmadan Geçme