• Haberler
  • Genel
  • AK teşkilatlarda herşey yolunda – Kocatepe Gazetesi

AK teşkilatlarda herşey yolunda – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, arka arkaya düzenlenen teşkilat toplantılarının kendileri için rutin olduğunu, gerek parti üye sayısı artışı gerekse toplantı disiplin ve dinamikleri açısından herşeyin yolunda olduğunu açıkladı 24 Mayıs Cuma günü başkentte düzenlenen İl Başkanları toplantısına Afyonkarahisar teşkilatı olarak katılan AK Partililer ayaklarının tozuyla 41.’nci İl Danışma Meclisi ve Seçim İşleri Başkanları [&hellip]

AK teşkilatlarda herşey yolunda

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, arka arkaya düzenlenen teşkilat toplantılarının kendileri için rutin olduğunu, gerek parti üye sayısı artışı gerekse toplantı disiplin ve dinamikleri açısından herşeyin yolunda olduğunu açıkladı

24 Mayıs Cuma günü başkentte düzenlenen İl Başkanları toplantısına Afyonkarahisar teşkilatı olarak katılan AK Partililer ayaklarının tozuyla 41.’nci İl Danışma Meclisi ve Seçim İşleri Başkanları toplantısına katıldılar. İl Başkanı Mehmet Zeybek, toplantıları değerlendirirken her teşkilat mensubunun memnun ayrıldığı toplantıların verimli geçtiğini söyledi.
ÇALIŞMALAR DÜZENLİ VE SİSTEMATİK
Mehmet Zeybek, Korel Termal Otel’de yaklaşık 450 AK Partili’nin katıldığı Teşkilat Eğitim Toplantısı’nın partililer için önemli bir eğitim çalışması olduğunu söyledi. Zeybek, 24 Mayıs Cuma günü Ankara’da AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen İl Başkanları toplantısına katıldıklarını söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Dudu Özkal, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu ile birlikte İl Başkanları toplantısına katıldıklarını aktaran Zeybek; “Toplantımızın sabah yapılan ilk bölümü basına açıktı. Öğleden sonraki bölüme teşkilat içinde basına kapalı olarak gerçekleşti. Bizim AK Parti olarak hiçbir zaman günü birlik çalışmamız olmaz. Düzenli, sistematik şekilde bir seçim biter bitmez yeni bir seçimin hazırlığı yapılır.” dedi.
PARTİNİN ÜYE SAYISI ARTIYOR
2009 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrası 2014 yılındaki seçimlerin hazırlık ve hesaplarının yapıldığını kaydeden Mehmet Zeybek, 41. İl Danışma Meclisi Toplantısı ile Seçim İşleri Başkanlarının toplantısını bir güne alarak ilçeler ve beldelerden gelen partililerin vakitlerinden tasarruf etmeyi amaçladıklarını belirtti. Tüm eğitim çalışmaları ve toplantıların verimli geçtiğini, maksatın hasıl olduğunu, katılımcıların memnun olduklarını aktaran Zeybek şöyle konuştu: “41. İl Danışma Meclisi ve Seçim İşleri Başkanlarının toplantısını partililerimize kolaylık olsun diye aynı gün yaptık. Hafta başında mesai saatlerinde yaptığımız toplantıya katılım çok güzeldi. AK Parti üyeliği sıralamasında ilimiz 81 il arasında 44’ncü sıradadır. Partimizin ülke genelinde ve paralelinde ilimizdeki üye sayısı her geçen gün artmaktadır. Partimizin yaklaşık 8,5 milyon üyesi var.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme