'AK Parti'nin kutlu yürüyüşü devam edecek'

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Başbakanlık için ismi açıklanan Ahmet Davutoğlu'yla birlikte AK Parti'nin kutlu yürüyüşünün devam edeceğini söyledi AK Parti İl Başkanlığı'nda, AK Parti'nin 1'inci Olağanüstü Kongresi ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'in katıldığı toplantıda, 1'inci Olağanüstü [&hellip]

“AK Parti’nin kutlu yürüyüşü devam edecek”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Başbakanlık için ismi açıklanan Ahmet Davutoğlu’yla birlikte AK Parti’nin kutlu yürüyüşünün devam edeceğini söyledi

AK Parti İl Başkanlığı’nda, AK Parti’nin 1’inci Olağanüstü Kongresi ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’in katıldığı toplantıda, 1’inci Olağanüstü Kongre’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu.
YENİ TÜRKİYE İÇİN YENİ AŞAMA
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti’nin başarısının Ahmet Davutoğlu ile birlikte devam edeceğine dikkat çekerek “27 Ağustos’ta yapacağımız 1’inci Olağanüstü Büyük Kongremiz ile Yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacaktır. Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demok-ratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir” dedi.
“ÜLKEMİZ KRİZLER İÇİNDEYDİ”
AK Parti’nin milletin partisi olduğunu hatırlatan Yurdunuseven, “Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1’inci Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacaktır. Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’dur. 27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. AK Parti milletin umudu olarak doğdu. Partimizi 2001’de kurduğumuzda ülkemiz her alanda mahrumiyetler ve krizler içindeydi. Milletimiz yokluklara, yolsuzluklara, yoksunluklara mahkum edilmişti. Biz milletin bize verdiği güç ile her bir soruna el attık. Bugüne dek başkalarının yapılamaz dediği birçok büyük icraatı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
DARBE TEŞEBBÜSLERİ BOŞA ÇIKTI
3 Kasım 2002’den bu yana AK Parti ile Türkiye’de önemli değişiklikler yaşandığına dikkat çeken Yurdunuseven, “AK Parti olarak siyaseti güçlendirdik ve itibar kazandırdık. Demokrasinin önündeki engelleri kaldırdık, insan hakları ve özgürlükleri genişlettik. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçtik. Çözüm süreciyle, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi perçinledik. Güven ve istikrar ortamını koruduk. Dünyada ülkemizi saygın, etkili ve güçlü bir konuma getirdik. Artık Türkiye yardım alan değil, yardım veren bir ülkedir. Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır. Demokrasi, refah ve açıklık ilkelerimizle model olduk. Bu 12 yılda bize karşı birçok kumpaslar kuruldu, engeller çıkarıldı, darbe teşebbüsleri oldu. Biz milletimizin gücüne dayanarak bütün bu girişimleri bozguna uğrattık” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme