• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti’nin Başkan Adayı Uluçay’dan İlginç Paylaşım

AK Parti’nin Başkan Adayı Uluçay’dan İlginç Paylaşım

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret eden AK Parti’li Hüseyin Ceylan Uluçay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Ziya Paşa’nın 1870 yılında kaleme aldığı ünlü Terkib-Bend adlı eserinden bir beyt: Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Günün anısına…”

ULUÇAY SİYASETE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimleri kaybetmesinin ardından uzun bir süredir gözlerden uzaktaydı. Uluçay bugün Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Bu paylaşımı gören birçok kişi Uluçay siyasete geri mi dönüyor yorumunda bulundu.

YUMRUKLU KAVGA SONRASI ZİYARET

Dün meydana gelen olayda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) DEM Parti’li Mersin Milletvekili Ali Bozan’ın AK Parti grubuna yönelik sözleri sonrası tansiyon yükselmişti. Genel Kurul Salonu’nda kürsüden “AKP hırsızlık yapıyor” ifadesini kullanan DEM Parti’li Bozan’a, AK Parti milletvekilleri büyük tepki göstermişti. Tansiyonun yükselmesi üzerine çıkan kavgada Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, DEM Parti’li Bozan’a yumruk atmıştı.

Meclis’te yaşanan yumruklu kavga sonrası AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, eski Bakan Karaismailoğlu’nı ziyaret etti

Haber

Bakmadan Geçme