• Haberler
  • Genel
  • AK Parti’nin 14 asırlık geçmişi var: 'Herkese hizmet sunmak boynumuzun borcudur'

AK Parti’nin 14 asırlık geçmişi var: 'Herkese hizmet sunmak boynumuzun borcudur'

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, son düzenlenen vefa toplantısında herkese eşit düzeyde hizmet verdiklerini belirterek, 'Herkesin bir oyu var, onu da ister versin ister vermesin. İktidarda olduğumuz müddetçe o kardeşimize hizmeti sunmak boynumuzun borcudur' dedi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında düzenlenen vefa toplantıları devam [&hellip]

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, son düzenlenen vefa toplantısında herkese eşit düzeyde hizmet verdiklerini belirterek, “Herkesin bir oyu var, onu da ister versin ister vermesin. İktidarda olduğumuz müddetçe o kardeşimize hizmeti sunmak boynumuzun borcudur” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay başkanlığında düzenlenen vefa toplantıları devam ediyor. Son toplantıya; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban katıldı.
“AK PARTİ’NİN 14 ASIRLIK GEÇMİŞİ VAR”
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Uluçay, partisinin değişim, dönüşüm ve gelişim partisi olduğunu vurguladı. Uluçay, “AK Parti’nin 14 asırlık bir geçmişi vardır. AK Parti dönemi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli bir dönemdir, hatta daha fazlasıdır. Bugün yapılan hizmetleri anlatmaya başlasak akşama kadar bitiremeyiz. Bütün bunları, temellerini sizlerin attığı, yönetim kurulu üyesi olarak destek verdiği Partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesinde gerçekleştirdik.” dedi.
“AK PARTİLİLER İÇİN SADAKAT VE KARDEŞLİK ÖNEMLİDİR”
“Bugün partililerimiz sayesinde geldiğimiz bu günlere ana kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte tüm halkımızın hizmetinde olarak devam ediyoruz.” diyen Uluçay, “Bu parti ne mevki ne de makam partisidir. Bizler için önemli olan samimiyettir, kardeşliktir, vefadır ve sadakattir. Mevki makamlar nefsidir, geçicidir, bugün var yarın yoktur. Bizler bunlara hiçbir zaman itibar göstermeyiz. Önemli olan taleplere karşılık hizmetimiz, dürüstlüğümüz ve uğurda verdiğimiz mücadelemizdir. Bizler vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürürken, kim bize oy vermiş, vermemiş sorgulamıyoruz. Herkesin bir oyu var, onu da ister versin ister vermesin iktidarda olduğumuz müddetçe o kardeşimize hizmeti sunmak boynumuzun borcudur. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımız ile ve il genel meclis başkanımız ve üyelerimiz ile birlikte tam bir uyum içinde şehrimizi daha ileriye taşımak için bütün imkanları harekete geçirerek mücadele edeceğiz. Davetimize icabet eden ve bu zamana kadar bu partiye gönül vermiş bütün dava arkadaşlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Biz sizleri verdiğiniz büyük hizmetler ve çalışmalar dolayısıyla unutmadık, unutmayacağız.” ifadelerini kullandı. Önceki dönem yönetim kurulu üyelerine toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kitabı hediye edildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme