• Haberler
  • Gündem
  • 'AK Parti'mizin Bayrağını Bir Kez Daha Dalgalandıracağız'

'AK Parti'mizin Bayrağını Bir Kez Daha Dalgalandıracağız'

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretlerine Ambaryolu Caddesi'nde devam etti. Ceylan, 'Yeni dönemde de gönül belediyeciliği anlayışımız ile AK Parti'mizin bayrağını dalgalandıracağız.' dedi.

Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Sizce Kim?
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretlerine bugün de Anbaryolu’nda devam etti. Ziyaretlerde; AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’a Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Haber

Hüseyin Ceylan Uluçay, Anbaryolu esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Başkan Adayı Uluçay, “İstişare ve vizyoner belediyecilik anlayışıyla birlikte bir kez daha gönül belediyeciliği anlayışını Afyonkarahisar’da sürdüreceğiz. Afyonkarahisar’ımızda her daim olduğunu gibi yeni dönemde de gönül belediyeciliği anlayışımız ile AK Parti’mizin bayrağını dalgalandıracağız. Gönül belediyeciliği anlayışımızla gönüller kazanmaya devam edecek, vizyoner belediyecilik anlayışımızla Afyonkarahisar’ımızı tüm değerlerini daha da iyi noktalara hep birlikte getireceğiz. Şehrimiz için her kesimden tüm hemşehrilerimizle birlikte istişare edeceğiz inşallah.” dedi.

Muhabir: Sıla ORAL

Bakmadan Geçme