AK Partili Vekillerden bu mahalle ve köylere müjde

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Merkez Akçin Yenice Mahallesi, Bostanlı Köyü, Başmakçı ilçesi Ovacık Mahallesi, Bayat Cumhuriyet Mahallesi, Çay ilçesi Armutlu Köyü, Çobanlar ilçesi Yeni Mahallesi, Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyü, Emirdağ ilçesi Eskiakören Köyü, Sandıklı ilçesi Soğucak Köyü, Sinanpaşa ilçesi Garipçe Köyü ve Şuhut ilçesi Aydın Köylerinin köy yerleşim alanlarına ilişkin çeşitli büyüklüklerdeki alanların imar sorunları çözüldüğünü bildirdiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan bazı mahalleler ile köylerin imar sorunlarının çözüme kavuşturulması için yürütülen çalışma ile ilgili ortak bir açıklama yaptılar.
Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yaz boyunca Afyonkarahisar’ın her bir beldesine ve köyüne ayrı ayrı ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerde bazı mahalle ve köylerde mera arazisi temelli bir takım imar sorunları tespit ettik. Bu sorunların çözümü adına 24 Ağustos 2023 tarihinde Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem’le bir araya gelerek ilimizin taleplerini ilettik. Çanakkale’de gerçekleşen orman yangınları nedeniyle bölgede bulunan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, gerekli talimatları verdi. Böylece; Merkez Akçin Yenice Mahallesi, Bostanlı Köyü, Başmakçı Ovacık Mahallesi, Bayat Cumhuriyet Mahallesi, Çay Armutlu Köyü, Çobanlar Yeni Mahallesi, Dazkırı Sarıkavak köyü, Emirdağ Eskiakören Köyü, Sandıklı Soğucak Köyü, Sinanpaşa Garipçe Köyü ve Şuhut Aydın Köylerinin köy yerleşim alanlarına ilişkin çeşitli büyüklüklerdeki alanların imar sorunları çözüldü. Hamd olsun Afyonkarahisar’daki her mahallenin her beldenin sorunlarını itina ile takip ediyor ve sonuca kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Burada da ilimizle ilgili her konuda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Bakanımız olmak üzere Genel Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dediler.

Bakmadan Geçme