AK Partili vekiller istek ve talepleri dinledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven İl ve Merkez ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunarak sorunları ve talepleri yerinde dinledi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Av. İbrahim Yurdunuseven İl ve Merkez ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunarak sorunları ve talepleri yerinde dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ile Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, merkeze bağlı Büyükkalecik, Salar, Sülümenli, Gebeceler, Susuz ve Çıkrık beldeleriyle Sebze ve Meyve Hali, Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ettiler.
BAŞKAN ÇELİK:
İSİM DEĞİŞİKLİĞİNDEN RAHATSIZIZ
AK Parti heyetinin ilk durağı il merkezine bağlı Büyükkalecik (Kocatepe) beldesi oldu. Belediye Başkanı Abdullah Çelik ziyaret sırasında taleplerini ileterek şunları söyledi: “Beldemizin ismi kimseye sorulmadan Kocatepe olarak değiştirildi. Şuanda belde halkımız ve bizler bu konudan oldukça rahatsızız. Bu konuda Sayın Özkaya’nın desteklerini bekliyoruz. Beldemizde kadastral sorunlarda yaşanmaktadır. Birçok vatandaşın kendi arazileri olan dedelerinden kalan tarlaları üzerlerinde görünmediğinden Hazineye geçmiştir. Bu konularda da destek bekliyoruz.”
“KANUNİ DEĞİŞİKLİĞE İHTİYAÇ VAR”
Her iki sorunun çözümü için kanun değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirten Özkaya şöyle konuştu: “Belediye Başkanımızın talep ettiği her iki konuda mevzuat açışından bir takım problemleri gereken çalışmaları yaparak takibini gerçekleştireceğiz. Beldemizin kendi ismi olan Büyükkalecik’e yeniden kavuşması için çalışmaları yakın takip ediyoruz. Zaten gündemimizde olan bir konudur. Kadastral sorunlara gelince en kısa süre zarfında gerekli kanuni değişikliğin yapılması için gereken desteği sağlayacağız.”
ÇELİK, ÖZKAYA’YA
TEŞEKKÜR ETTİ
Büyükkalecik (Kocatepe) Belediyesi tarafından yapımı devam eden Güneş Enerji Santrali inşaatı AK Parti heyetince incelendi. Belediye Başkanı Abdullah Çelik, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’ya çalışmaya verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, “Güneş Enerji Santralinin hayata geçirilmesinde bizzat katkı ve desteğini yanında hissettiğimiz Vekilimiz Özkaya’ya belde halkımız ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Her türlü talebimizi olumlu sonuçlandırmanın gayretinde olan her zaman bizlerin yanında olan vekilimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
“AK PARTİ ŞEHRİMİZE AYRI
BİR ÖNEM VERMİŞTİR”
AK Parti’nin 2002 yılından bu yana Afyonkarahisar’a yapmış olduğu yatırımlara, vermiş olduğu değere dikkat çeken AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Partimiz kurulduğu ve milletimizin teveccühü ile iktidara geldiği günden bu yana, partimizin kurulmasına şahit olmuş şehrimizin topraklarına ayrı bir önem vermiş ve kalkınmasında büyük rol oynamıştır. Bizler bu partinin, bu davanın bir neferi olarak şehrimize ve vatandaşlarımıza hizmet yolunda her daim çalışmaya devam ediyoruz. Dünyanın derinden sarsıldığı koronavirüs salgını sürecinde milletimizin her alanda yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.
“KAMU YARARINA UYGUN HER
TALEP ÇÖZÜME KAVUŞUYOR”
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz de açıklamasında şunları söyledi: “Yerleşim yerlerimizin daha hızlı bir şekilde kalkınmasını sağlamak için sorunları ve talepleri yerinde görmek birinci koşulumuzdur. Bu yüzden beldelerimizi ziyaret ederek, belediye başkanlarımızı ve vatandaşlarımızı dinliyor, tek tek not alıyoruz. Bazı sorunlara anında müdahale ederken bazılarını da vekillerimiz Ankara’ya götürüp orada çözüm sağlıyor. Burada vatandaşlarımızın kamu yararına uygun olan talepleri mutlak suretle çözüme kavuşuyor. AK Parti olarak her vatandaşımızın talebine hassasiyetle yaklaşıyor, tek işimizi o işmiş gibi üzerinde çalışıyoruz.”
Görüşmeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Özkaya, vatandaşların da talep ve isteklerini dinledi. Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar, Sülümenli Belediye Başkanı İbrahim Eroğul, Çıkrık Belediye Başkanı Recep Küçükkayar, Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek ve Gebeceler Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk AK Parti heyetine kendilerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.
“HEDEF GELECEĞE YEŞİL
BİR AFYON BIRAKABİLMEK”
AK Parti heyeti Afyonkarahisar Sebze ve Meyve Hali ile Orman İşletme Müdürlüğünü de ziyaret etti. Milletvekili Ali Özkaya, Sebze ve Meyve Hal esnafının taleplerini tek tek dinledi. Orman İşletme Müdürü Gökhan Us’la bir araya gelen AK Parti heyeti Afyonkarahisar’daki ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ali Özkaya’ya, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü için yaptığı 100 fidan bağışı nedeniyle Orman İşletme Müdürü Gökhan Us tarafından bağış sertifikası verildi. Özkaya, “Tüm hemşehrilerimize yeşil bir Afyonkarahisar için fidan dikmeye davet ediyorum. Gelecek nesillerimize yeşil bir Afyonkarahisar bırakmak hep birlikte bu seferberliğe dâhil olalım.” dedi.
Heyet günün son ziyaretini geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sandıklı Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’ın ailesine yaparak taziyelerini bildirdi.
“AFYON TÜRKİYEİ’NİN GÖZDE ŞEHRİ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven heyet olarak yaptıkları ziyaretleri değerlendirdi. Çalmadık kapı bırakmamaya özen gösterdiklerinin altını çizen Yurdunuseven şöyle konuştu: “Çalmadık kapı bırakmıyoruz. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak milletimizin gönüllerinde yer edebilmek için şehrimizin her sokağında yılmadan yorulmadan vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Şehrimizi yeni yatırımlarla donatmak ve kalkınmasını sağlamak gayreti içerisindeyiz. Her gün daha da gelişen şehrimiz ülkemizin artık gözde şehirlerinden biri.”
“ÇÖZÜM PLANLARI VE YATIRIMLAR İÇİN VATANDAŞIN FİKRİ ALINDI”
Afyonkarahisar için aşkla ve şevkle çalıştıklarını belirten Yurdunuseven şunları söyledi: “Bu şehrin sokaklarında bu şehrin ekmeğini yiyerek büyümüş bu şehrin bir evladı, bu şehrin vekili olarak Ankara’da şehrimizi temsil etmek, sorunlarını çözmenin dışında, bizzat hemşerilerimizle bir arada olmak, sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için yoğun gayret gösteriyoruz. Merkez ilçemize bağlı belde ve köylerimizde vatandaşlarımızın, şehrimizin her köşesinde olduğu gibi eksiksiz tam hizmet almaları yaşadıkları sorunlar noktasında anında çözüme ulaşabilmek ve yatırım planlarımız hakkında fikirlerini aldık. Vatandaşlarımızın her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.”
“YATIRIMLAR ARALIKSIZ
DEVAM EDİYOR”
AK Parti’nin 2002 yılından bu yana Afyonkarahisar’a yaptığı yatırımların aralıksız devam ettiğini ifade eden Yurdunuseven şu ifadeleri kullandı: “Partimiz kurulduğu ve milletimizin teveccühü ile iktidara geldiği günden bu yana, partimizin kurulmasına şahit olmuş şehrimizin topraklarına ayrı bir önem vermiş ve kalkınmasında büyük rol oynamıştır. Bizler bu partinin, bu davanın bir neferi olarak şehrimize ve vatandaşlarımıza hizmet yolunda her daim çalışmaya devam ediyoruz. Dünyanın derinden sarsıldığı koronavirüs salgını sürecinde milletimizin her alanda yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.”
Yurdunuseven, Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’a Allah’tan rahmet dileyerek, koronavirüs salgınına karşı ilk günkü hassasiyetle dikkat edilmesi ve tedbirlere özen gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. >> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme