AK Partili gençlerden duyarlılık örneği

AK Parti İl Gençlik Kolları, kış mevsimi dolayısıyla yeni bir kampanya başlattı AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları kış şartlarının ağır geçtiği illerdeki ihtiyaç sahipleri için ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, 'Sen Üşürken Ben Uyuyamam' sloganıyla yardım kampanyası başlatarak örnek bir çalışmaya imza atıyor. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu ve ekibi, 30 Aralık tarihine [&hellip]

AK Partili gençlerden duyarlılık örneği

AK Parti İl Gençlik Kolları, kış mevsimi dolayısıyla yeni bir kampanya başlattı

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları kış şartlarının ağır geçtiği illerdeki ihtiyaç sahipleri için ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, “Sen Üşürken Ben Uyuyamam” sloganıyla yardım kampanyası başlatarak örnek bir çalışmaya imza atıyor.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu ve ekibi, 30 Aralık tarihine kadar mont, kazak, pantolon, ayakkabı, bot, çorap ve battaniye gibi her türlü yaşamsal malzemeyi toplayacaklar. Topladıkları bu malzemeleri de daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklar.
Kampanya ile ilgili konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu “İlimiz genelinde sıcaklığın eksilere düştüğü şu günlerde maddi durumu yetersiz olan ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere böyle bir projeyi hayata geçirdik. İl ve 17 İlçe Gençlik Kolları teşkilatlarımız ile birlikte ihtiyaç sahipleri için soğuktan korunmaya yardım edecek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, ‘Sen Üşürken Ben Uyuyamam’ sloganıyla yardım kampanyası başlattık. Kampanyamız 30 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecektir. Ekibimizle birlikte topladığımız her türlü giysi malzemesi, ayakkabı, bot, battaniye gibi yaşam malzemesini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımızın belirttiğimiz malzemeleri 30 Aralık tarihine kadar AK Parti İl Başkanlığı binamıza ulaştırabilirler” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme