AK Partili gençler, sivil toplumu ziyaret etti

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi Şuhut’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi hedefleyen Şuhut’lu AK Partili gençlerin ilk ziyareti Ziraat Odası’na gerçekleştirildi. AK Parti Şuhut Gençlik Kolları İlçe Başkanı Selçuk Çatalkaya ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret esnasında Ziraat Odası’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler [&hellip]

AK Partili gençler, sivil toplumu ziyaret etti

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Şuhut’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi hedefleyen Şuhut’lu AK Partili gençlerin ilk ziyareti Ziraat Odası’na gerçekleştirildi.
AK Parti Şuhut Gençlik Kolları İlçe Başkanı Selçuk Çatalkaya ve Yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret esnasında Ziraat Odası’nın çalışmaları ile ilgili bilgiler alan AK Partili gençler aynı zamanda İl Genel Meclis üyesi olan Oda Başkanından Şuhut’un köylerine yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgiler aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme