• Haberler
  • Genel
  • AK Partili gençler buluştu – Kocatepe Gazetesi

AK Partili gençler buluştu – Kocatepe Gazetesi

Denizli’de yapılan kampa Afyonkarahisar ekibi de katıldı AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Tanıtım ve Medya 2. Bölge kampı Denizli'de yapıldı. Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Mesut Özdemir, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Komisyon Üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıya Afyonkarahisar heyeti de katıldı. Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Karaman, Konya, [&hellip]

AK Partili gençler buluştu

Denizli’de yapılan kampa Afyonkarahisar ekibi de katıldı

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Tanıtım ve Medya 2. Bölge kampı Denizli’de yapıldı.
Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Mesut Özdemir, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Komisyon Üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıya Afyonkarahisar heyeti de katıldı. Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Burdur, Denizli, Isparta, İzmir, Karaman, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Muğla, Uşak İl Gençlik Kolları Başkanları, İl Tanıtım Medya Başkanları ve İl Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılarının katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantılara Afyonkarahisar’dan İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Uslu, İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme