AK Partili adaylar ilçeleri boş bırakmıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Sinanpaşa ve İscehisar ilçeleri ile sürdürdü Seçim çalışmaları kapsamında İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Sinanpaşa ve İscehisar İlçesini ziyaret etti. AK [&hellip]

AK Partili adaylar ilçeleri boş bırakmıyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Sinanpaşa ve İscehisar ilçeleri ile sürdürdü

Seçim çalışmaları kapsamında İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder Başmakçı, Dazkırı, Evciler, Sinanpaşa ve İscehisar İlçesini ziyaret etti.
AK Parti heyeti ziyaretleri kapsamında, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Ünal Karadağ’ı, Sinanpaşa Kaymakamı Erkan Demir’i Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gündoğdu’yu, Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun’u ziyaret ettiler.
Heyet daha sonra AK Parti İscehisar Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından İscehisar esnafını ziyaret eden Milletvekili adayları daha sonra İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Sav’ı ziyaret ettiler.
Ziyaretin ardından geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden İscehisar Belediye Meclis Üyesi Ergün Güneş’in İscehisar Eseri Terakki Camii’nde kılınan cenaze namazına katılan Milletvekili adayları daha sonra İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak ve İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik’i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme