AK Partili adaylar hız kesmiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler için alandaki çalışmaları sürdürüyor AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan firmaları ziyaret ederek işçiler ile bir araya geldi. Ürün, 'SGK 78 milyon insanımıza hizmet veren kurumdur' dedi. Ürün, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firma sahipleri ile görüşerek, hayırlı işler ve bol [&hellip]

AK Partili adaylar hız kesmiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler için alandaki çalışmaları sürdürüyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan firmaları ziyaret ederek işçiler ile bir araya geldi. Ürün, “SGK 78 milyon insanımıza hizmet veren kurumdur” dedi. Ürün, Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firma sahipleri ile görüşerek, hayırlı işler ve bol kazançlı günler diledi. İşçiler ile de bir araya gelen Milletvekili adayı Ürün, işçilere çalışmalarında başarılar dileyerek, sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücreti bin 500 TL yapacağı yönündeki sorular soran işçilere cevap veren Milletvekili Halil Ürün, AK Parti hükümetinin en çok bütçe ayırdığı kurumların başında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) geldiğini ifade etti. Ürün, “Sosyal Güvenlik Kurumu 78 milyon insanımızın doğmadan önce hizmet almaya başlıyor ve öldükten sonrada çocuklarına eşine hizmet veren bir kurumdur” şeklinde konuştu.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Ali Özkaya için Dinar ilçesinde birlik ve beraberlik toplantısı düzenlendi. Özkaya için bir araya gelen Dinar halkı, “Seninleyiz Ali Özkaya” sloganları attı. Toplantı da konuşan Milletvekili adayı Özkaya, “Sizlerle birlikte olmak beni mutlu etti. Gerçekten güzel bir gece hazırlanmış Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Dinar’da bulunan ve rezervi 950 milyon ton olan kömür ile ilgili konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, “Üç dönemdir aday olarak milletin huzuruna çıkıyorum. Bu üç dönemde de vatandaşlarımız bana, oğluma, kızıma iş bulmamı, ısrarla ifade ediyorlar. Bölgemizdeki insanlar iş konusunda ciddi manada sıkıntıda. O zaman bize düşen toplam bir kalkınma yapmak. Biz bir kişiye, iki kişiye, on kişiye ya da yüz kişiye iş bulabiliriz. Ama bu bölgede 50 bin kişi yaşıyor. Çevremizdeki ilçelerle birlikte 80 bin vatandaşımız var. Onun için bu kadar büyük nüfusa çok büyük yatırımlar yapmamız lazım. Bölgemizde Allah’ın vermiş olduğu çok büyük bir nimet, kömür bulundu. Bu öyle büyük bir enerji kaynağı ki, kömür madenini faaliyete geçirdiğimizde ve dombay ovasına termik santral kurmaya başladığımızda 5 bin kişiye işimkanı sunulmuş olacak. Bu işlerde çevre il ve ilçelerimizden de çalışmak için insanlarımız gelecek. Bu santrali kurduğumuzda bölgedeki sanayi tesisleri de hızlı birşekilde artması mümkün hale gelecek” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, Bedesten ve Otpazarı Camii esnafını ziyaret etti. Beder, “Milletin gönlünde olamayanlar attıkları iftiralarla gözlerinden de düşüyorlar. Yeni Türkiye’de İkinci Yarı başlıyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme