• Haberler
  • Genel
  • AK Parti’den nazik ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AK Parti’den nazik ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kurmayları, Milliyetçi Hareket Partisi’ne taziye ziyaretinde bulundu AK Parti İl-İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, MHP İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ziyarette, geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt'ta MHP seçim irtibat bürosunun açılışında yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için taziye dileklerinde bulunuldu. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı [&hellip]

AK Parti'den nazik ziyaret

AK Parti’nin Afyonkarahisar’daki kurmayları, Milliyetçi Hareket Partisi’ne taziye ziyaretinde bulundu

AK Parti İl-İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Burhanettin Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, MHP İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Ziyarette, geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt’ta MHP seçim irtibat bürosunun açılışında yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için taziye dileklerinde bulunuldu.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve partiler tarafından karşılanan heyet, yaşanan olaydan ve Cengiz Akyıldız’ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi. Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını temenni eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin gerek ülkemizde gerekse ilimizde; kavgasız, gürültüsüz, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda gerçekleşmesini diledi. 1980’lerde yaşanan çatışma ortamını hatırlatan Zeybek, bugün de buna benzer bir ortamın oluşturulmaya çalışıldığını belirterek buna fırsat verilmemesini istedi.
ART NİYETLİLERE FIRSAT VERİLMESİN
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan ise seçimleri fırsat bilip vatanın istikbaline göz dikmiş olan art niyetli mihraklara fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi. Seçimlerin gelip geçici olduğuna dikkat çeken İl Başkanı Aziz Aslan; “Bizler iyi günde, kötü günde bugüne kadar bir ve beraber olmayı başarmış insanlarız. Önemli olan hizmettir, hizmetin gidiş yolunu iyi tespit etmek gerekir” diye konuştu.
SEÇİM HAYIRLARA
VESİLE OLSUN
Ziyarette birer konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ise yaşanan üzücü olayın bir daha yaşanmaması konusunda duacı olduklarını söyledi. Her iki başkan adayı da yaklaşan yerel seçimlerin karşılıklı nezaket ortamında geçmesini ve Afyonkarahisar için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
MHP İl Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan Çoban, bu ziyaretle hem geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini hem de iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme