AK Parti'de yeni yönetim tamam

AK Parti’de il yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından Yönetim'e kimlerin getirildiği açıklandı. AK Parti Afyonkarahisar Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, bir süre önce partisinin Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığına atandığını belirttiSÜREÇ YOĞUN İLERLEDİAK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, titiz bir çalışma sonucu partisine en iyi hizmeti verecek insanların bir araya getirilebilmesi [&hellip]

AK Parti’de yeni yönetim tamam

AK Parti’de il yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından Yönetim’e kimlerin getirildiği açıklandı.

AK Parti Afyonkarahisar Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, bir süre önce partisinin Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığına atandığını belirtti
SÜREÇ YOĞUN İLERLEDİ
AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, titiz bir çalışma sonucu partisine en iyi hizmeti verecek insanların bir araya getirilebilmesi amacıyla yeni bir yönetim kurulu oluşturdukları kaydetti. Yurdunuseven; “Yeni yönetim kurulu listemizi geçtiğimiz günlerde, koordinatör milletvekilimize teslim etmiştik. Aynı günlerde teşkilatlarımıza taze kan gelmesi amacı ile 5 ilçemizin de ilçe başkanlıklarına dair çalışmalar ve yeni atamalar yapılmıştı. Eş zamanlı olarak yürüttüğümüz, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili çalışmalar ve ilçe başkanlıklarına acilen atamaların yapılabilmesi için yapılan istişareler nedeniyle yönetim kurulu listemiz biraz geç onanmıştır. Tüm bu çalışmaların belirli bir süre ve süreç istemesi doğaldır.” dedi.
LİSTE VETO EDİLMEDİ
Yönetim kurulu liste onanmasında geçen sürenin uzun olmasında başkaca sebep aranamayacağını kaydeden Yurdunuseven; “Bazı basın organları ve köşe yazarlarının belirttiğinin aksine listemizin Teşkilat Başkanlığınca veto edilmesi söz konusu değildir. Zaten böyle bir durumun olamayacağı parti disiplin ve geleneğimizi bilen herkesin de malumudur. Bu güne kadar AK Parti saflarında il-ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği yapmış tüm arkadaşlarıma bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Büyük bir özveri ile çalışacaklarına inandığım yeni yönetim kurulu üyelerine ve ilimize hayırlı olmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.
YENİ YÖNETİM KURULU
Av. İbrahim Yurdunuseven’in başkanlığında yeni yönetim kurulu; A. Mahmut Saylık, Abdullah Özteke, Ahmet Keser, Ahmet Selman, Ahmet Yeşilırmak, Ali Akcasu, Ali Telek, Aynur Akın Yaraşır, Bekir Yeşilay, Emine Aydoğan, F. Gamze Kılıç, Fahrettin Zobalı, Fatih Beder, Fatih Okyar, Fatma Akbaba, Figen Mühsürler, Hasan Hüseyin Karacak, Hasan Keskin, Hatice Yonca Onur, Hüseyin Menteş, Hüseyin Sezen, Hüseyin Tutumlu, İbrahim Akın, İbrahim Bağçıvandemir, İbrahim Eroğlu, İsmail Gelişgen, Kenan Şahin, M. Akif Kurtulmuş, M. Ali Teknik, M. İsmail Genelioğlu, M. Zahit Özer, Mahmut Karcı, Mehmet Albayrak, Metehan Aydın, Metin Köken, Musa Dikmen, Mustafa Açıkgözoğlu, Mustafa Dener, Mustafa Kocaşaban, Mustafa Ötken, Nazmiye Tuğral, Nurullah Gündoğan, Orhan Atam, Rabia Heptaş, Sabri Çetingül, Semai Kaya, Şemseddin Yasan, Yavuz Kocaşaban, Yunus Pektaş’tan oluştu.
ESKİ YÖNETİM’DE
KİMLER VARDI?
AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Zeybek’in yönetim kurulu üye listesinde; Abdullah Aydoğan, Ahmet Keser, Ahmet Sarıdere, Ahmet Yeşilırmak, Ali Özen, Aynur Akın Yaraşır, Banu Konuk, Birgül Kaygısız, Emine Aydoğan, Erkan Karaağaçlıoğlu, F. Gamze Kılıç, Fatih Beder, Fatma Akbaba, Figen Mühsürler, Hasan Boncuk, Hasan Çelikkaya, Hasan Hüseyin Bayaman, Hasan Keskin, Hasan Zeybek, Hatice Yonca Onur, Hüseyin Karacak, Hüseyin Menteş, İbrahim Bağçıvandemir, İbrahim Başar, İbrahim Mazlum, İbrahim Yurdunuseven, İsmail Dayan, İsmail Gelişgen, İsmail Genelioğlu, Muhammet Zahit Özer, Mehmet Albayrak, Mehmet Emin Özbayat, Mehmet Siper, Mustafa Açıkgözoğlu, Mustafa Kardaş, Nurullah Gündoğan, Orhan Atam, Rabia Çelik, Sabri Çetingül, Selami Arıkan, Semai Kaya, Suat Sayın, Şemseddin Yasan, Şükrü Ersoylu, Uğur Bayana, Yusuf Balık, Yusuf Zorluer, Z. Coşkun Karadeniz, Zehra Türe Eroğlu bulunuyordu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme