AK Parti’de mülakat tamam – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen toplantı ile Afyonkarahisar merkez, ilçe ve belde Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Milletvekilileri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan tarafından dinlendi. Aday belirlemede etkili [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen toplantı ile Afyonkarahisar merkez, ilçe ve belde Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Milletvekilileri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan tarafından dinlendi. Aday belirlemede etkili olacak mülakatlar gece saat 00:30’a kadar devam etti.
6 İLÇE BAŞKANININ İSTİFASI İSTENDİ
Yapılan mülakat sonrasında AK Parti’den Aday Adayı gösterilecek 6 ilçe başkanının istifası istendi. İstifası istenen ilçe başkanları ise şöyle; Sandıklı Ahmet Mahmut Saylık, Emirdağ Serkan Koyuncu, Şuhut Gültekin Özdemir, İscehisar Murat Dikmen, Sinanpaşa Ünal Karadağ, Evciler Şener Çalışan.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme