AK Parti'de müjdeli bayramlaşma – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı 26 Haziran Pazartesi günü saat 15.00'de Gedik Ahmet Paşa Medresesi (Taş Medrese) bahçesinde başladı.'REİSİMİZİN YANINDAYIZ'Bayramlaşma programının ilk konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Mübarek Ramazan ayının ardından bayrama kavuşulduğunu belirten Yurdunuseven, bayramlaşmak üzere bir araya [&hellip]

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı 26 Haziran Pazartesi günü saat 15.00’de Gedik Ahmet Paşa Medresesi (Taş Medrese) bahçesinde başladı.
“REİSİMİZİN YANINDAYIZ”
Bayramlaşma programının ilk konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven yaptı. Mübarek Ramazan ayının ardından bayrama kavuşulduğunu belirten Yurdunuseven, bayramlaşmak üzere bir araya geldikleri için Allah’a hamd ettiklerini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu’nun heybesi dolu geldiğini ifade eden Yurdunuseven, beş müjde paylaşacaklarını belirterek tüm katılımcıların Ramazan Bayramını kutladı. Yurdunuseven, “Cumhuriyetimizin doğduğu, AK Partinin kurulduğu bu topraklardan haykırıyoruz. Reisimizin yanındayız” dedi.
TÜRKİYE MÜSLÜMANLAR’IN ÜMİDİ
İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel’de Ramazan Bayramını kutladı. İslam coğrafyasına uzun zamandır kan ve gözyaşının hâkim olduğunu belirten Sel; “İnşallah Türkiye’nin ayakta kalmasıyla son kale düşmeyecek ve Müslümanların ümidi olmaya devam edecek. Bu vesile ile Cenab-ı Hakk’tan daha nice bayramlara sağlık, selametlik, esenlik içinde ulaşmamızı niyaz ediyorum” diye konuştu. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ramazan Bayramının Türkiye’ye ve İslam Âlemine, insanlık âlemine güzellikler getirmesini diledi.
“ELİMİZDEN GELENİ
YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Ramazan Bayramını kutladı. Ramazan ayının oruç, zekât, sadaka başta olmak üzere her anlamda kişinin kendisiyle hesaplaşması sonucu bayrama ulaşıldığını belirten Özkal; “Bayramı bayram tadında yaşamak en büyük arzumuz. Ama çok zor bir coğrafya da yaşıyoruz. Bununda bedeli şehitlerimizin kanı ve çalışmalarımızla ödüyoruz. İnşallah teşkilat olarak, devlet olarak, hükümet olarak üzerimize düşen her görevi yaparak emekle bu yurdu korumaya devam edeceğiz. Bizler Türkiye aşkı, Afyon sevdasıyla, tutkusuyla bugüne kadar elimizden geldiğince Sayın Bakanımızla, ekip olarak elimizden geleni yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da gönül coğrafyamızda ki tüm insanlarımızla daha güzel bayramlar yaşamayı Rabbimden diliyorum” şeklinde konuştu.
BAYRAMDA KÖTÜLÜKLER SON BULSUN
MYKY Disiplin Kurulu Başkanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, bayramların mutluluk ve huzur içinde yaşandığını ifade etti. Günahların af olduğu bir bayram dileyen Özkaya şu ifadeleri kullandı: “İnşallah günahların af olduğu, kötülüklerin son bulduğu bir bayram olsun. Ülkemizde ve coğrafyamızda akan kanın ve gözyaşının son bulduğu bir bayram olsun. Bayramlar huzur ve mutluluk getirsin.”
“YA RABBİ BİZE
FERASET VER”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendisinin Afyonkarahisar’ın hizmetkârı olduğunu vurguladı. Ramazan Bayramını kutlayan Eroğlu şu ifadelere yer verdi: “Türk milletinin omuzlarında tarihin en büyük mesuliyeti vardır. Fatih Sultan Mehmet döneminde yaşayanlardan daha fazla yük omuzlarda taşınmaktadır. Gönül dünyamızı görüyorsunuz, adeta ateşler içinde. Düşman haçlı zihniyetiyle planlar yapıyor. Maalesef o planlara bazıları uyuyor. Kimisi bazı ülkeleri destekliyor, kimisi filanca terör örgütünü destekliyor. Neticede maksat ‘böl, parçala ve yut’ planıyla bölmek ve parçalamak. Hakikaten Osmanlı’nın parçalanmasıyla çok acılar çekildi. Ortadoğu, Balkanlar, Kafkaslar ve hatta Afrika. Dolayısıyla Cenab-ı Allah’tan niyazımız şudur; Yarabbi bize feraset ver, şevk, heyecan ver. Bütün gönül dünyamıza yardım edecek dimdik, kale gibi Türkiye’yi, muhteşem bir şekilde hazırla. 21’inci asrın gerçekten yıldızı olarak büyük ve güçlü ülke olarak bizlere lütuf ver.”
TEKRAR BÜYÜK DESTANLAR YAZILACAK
Suriye, Irak ve Filistin’de yaşananlara üzüldüğünü dile getirerek, akan kanın bir an önce durmasını temenni eden Eroğlu şöyle konuştu: “Tekrar atalarımızın ruhuyla büyük destanlar yazmaya çalışacağız. Orta Doğu’da akan kanın sorumlusu batıdır. Batı oyun üstüne oyun oynuyor. Onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. Hepimiz ailemizden ve çevremizden başlayacağız çalışmaya. Bütün gönül coğrafyamızda ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Bu millet yıllardır İslam’ın kolu, kılıcı oldu. Tekrar atalarımızın ruhuyla büyük destanlar yazmaya çalışacağız.
“15 TEMMUZ’DA DÜNYAYA KÜKREDİK”
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 998 gün sonra tekrar AK Parti’ye döndü. Sayın Cumhurbaşkanımız ileriyi gören büyük bir liderdir. Onun liderliğiyle Türkiye küresel bir güç olacak. Çalışmak ve gayret etmek bizden, takdir Allah’tandır. Bu millet bunu 15 Temmuz’da gösterdi. Allah’ın yardımı, dünya lideri Cumhurbaşkanımızın cesareti ve vatandaşlarımızın da gayretleriyle bu alçak oyun püskürtüldü. Bu tarihimizdeki en alçak oyunlardan birisiydi. Kurgu öyle hazırlanmış ki, ama bu büyük sıkıntıyı Türkiye atlattı. Sizlerle gurur duyuyorum. Çıktınız meydanlara durdurdunuz. Dünyaya; ‘Biz buradayız. Gelin, geleceğiniz varsa, göreceğiniz de var’ diyerek aslan gibi kükredik. 80 milyon vatan evladı bu vatanı korumak için hazırdır.”
AFYON’A BEŞ AYRI YATIRIM MÜJDESİ
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle beş ayrı müjde verdi. Bunlardan ilki 85 milyon lira maliyetli Akarçay Havzası kuzey atık su toplama hattı projesi oldu. Eroğlu, 24 milyonluk 5 beldeye içme suyu temini sağlayacak projenin hayata geçirileceğini söyledi. Bakan Eroğlu, 6,5 milyon lira yatırım bedelli İscehisar Seydiler Kasabası taşkın koruma tesisinin, 5,5 milyon lira yatırım bedelli Sandıklı Ekinhisar Kasabası taşkın koruma tesisinin ve Afyonkarahisar Dervişpaşa Mahallesine yapılacak 9 milyon lira yatırım bedelli 32 derslikli okulu olmak üzere toplam beş ayrı müjde verdi.  >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme