AK Parti'de hedef 5'te 5

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 2015 seçimlerinde 5 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Fuar Alanı'nda yapılan bayramlaşma törenine partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta katılarak coşkulu bayramlaşmaya ortak oldular. Törende konuşan Yurdunuseven, 'Allah izin verirse Afyonkarahisar'da 5-0 çıkarmayı hedefliyoruz. Teşkilatlarımız buna hedeflendi [&hellip]

AK Parti’de hedef 5’te 5

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 2015 seçimlerinde 5 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Fuar Alanı’nda yapılan bayramlaşma törenine partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta katılarak coşkulu bayramlaşmaya ortak oldular. Törende konuşan Yurdunuseven, “Allah izin verirse Afyonkarahisar’da 5-0 çıkarmayı hedefliyoruz. Teşkilatlarımız buna hedeflendi ve kilitlendi” dedi.
ÜLKE İTİBAR GÖRÜYOR
Türkiye’nin artık itibar gören bir ülke olduğuna dikkat çeken Yurdunuseven, ABD Başkan Yardımcısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dilediği özrü hatırlattı. Yurdunuseven, “1990’larının sonları ve 2000’lerin başlarında Amerika’ya gitmiş bir Türkiye Devletinin Başbakanının karşılandığı durum ile 24 saat öncesinde Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısına özür dileten bir Cumhuriyet haline geldik. Birleşmiş Milletlerde, bizleri muhatap bile kabul etmeyen fotoğraf çekinirken en arkalarda yer alan bir Türkiye’den bu gün buyur edilen hoş geldin denilen 4 büyük devletin arasına alınan bir ülke haline geldik. Bunlar kendiliğinden olmadı. Bir mücadelenin sonucu bu hale geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan bu mücadele Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile devam edecek. İnşallah 2023 yılı hedeflerine ulaşıncaya kadarda devam edecektir” şeklinde konuştu.
2015 İÇİN İDDİALI HEDEF
2015 yılı seçimlerinde hedeflerinin Afyonkarahisar’da 5-0 olduğunu söyleyen Yurdunuseven, açıklamasını şu sözlerle devam etti: “Önümüzde 2015 seçimleri var. Bu seçimler bizler için çok önemli. Fakat önümüzde bir kongre süreci var. Hedefimiz ve idealimiz bu kongrelerden tek güçlü ve güzel bir kadro ile çıkıp, 2015 seçimlerini güçlü bir kadro ile kazanmaktır. Allah izin verirse Afyonkarahisar’da 5-0 çıkarmayı hedefliyoruz. Teşkilatlarımız buna hedeflendi ve kilitlendi. İnşallah Allah’ın izni ile bunları da gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile Kurban bayramının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
TÜRKİYE GÜÇLÜ OLMALI
Bayram-laşma töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin su coğrafyada ayakta kalması için güçlü olması gerektiğini belirtti. Eroğlu, “Asırlar boyunca burası geçiş noktası olmuş. Dolayısıyla ne zaman güçlü olmuşsak, ayakta kalmışsak bu coğrafyada destanlar yazmışız. Geçmişte, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) cephanelik ihtiyaçları dışarıdan karşılanıyordu. Hatta zamanında ‘Ne gerek var fabrikaya’ diye uçak fabrikasını, fabrikaları kapatmışlar. Allah’a şükür, o dönemler geride kaldı. Şu anda TSK’nın ihtiyaçlarının yüzde 60-70’i yerli kaynaklarla karşılanıyor. Altay tankları, Atak helikopterleri, harp gemilerimiz, denizaltılarımız, piyade silahımız da artık bizim malımız, insansız hava araçları yapılabiliyor. Bunlar yeterli değil, daha da gelişeceğiz. Yeter ki birlik beraberlik ve kardeşliğimizi muhafaza edelim”
AFYON’UN NÜFUSU ARTMALI
Nüfusun her geçen gün git gide azaldığına dikkat çeken Bakan Veysel Eroğlu, bununla ilgili şu sözleri dile getirdi; “Nüfusumuz gitgide azalıyor. Ben aşağı yukarı 40 yıldır proje yapıyorum, bütün projelere baktığınız zaman geçmişte Türkiye’nin nüfus artışı yüzde 2,5 hatta 3 civarındaydı. Ama azala azala nüfus artışı yüzde 1,5’e hatta bir onda ikiye düşmeye başladı. Bu Türkiye’nin geleceği açısından son derece tehlikeli. O bakımdan nüfusumuzu bilhassa Afyonkarahisar’da yükseltmek durumundayız. Yani sağlıklı aile, nüfus artışı sağlayacak projeler ihtiyacımız var. Yani bunu tenkit eden olabilir, ama hep birlikte buyurun bunu münakaşa edebiliriz, 1 çocuk isteyen, 2-3 ya da 4 çocuk isteyen olabilir buyurun bunu münakaşa edelim, yani nüfusun artması şart. Bilhassa bu bölgede Afyonkarahisar’da nüfusumuzu arttırmamız şart, eğer arttıramazsak gelecekte çok büyük sıkıntılar ile karşılarız. Projeler hazırlanırken nüfusa göre proje hazırlıyoruz, çünkü artık günü birlik projelerin devri kapanmıştır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

AK PARTİ HİZMET ÜRETİYOR

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte birçok icraatın gerçekleştiğini dile getiren AK Parti Milletvekili Halil Ürün, yapılan hizmetlerin kitap haline getirildiğini söyledi. Milletvekili Ürün, “Bu yapılan hizmetlere Afyonkarahisar’lılar olarak bizler de katkı da bulunuyoruz. Nasıl mı? Her vesile ile bir araya geliyoruz. Bir birimize karşı muhabbetimizi yeniliyoruz. Geçmişe dahil hatalarımız ve kusurlarımızdan dolayı helalleşiyoruz. Küskünlükleri ve dargınlıkları bitiriyoruz. Barışın olduğu yerde bereket oluyor. Eğer bizler bir birimizle helalleşerek yeniden çalışmaya başlarsak Allah birimize bin veriyor. Bu kadar bereketlendiriyor ve biz buna bereket diyoruz. Bun-ların ardından hizmetlerimiz tıkır tıkır devam ediyor. Biz bir siyasi partiye gönül verdik. Tek amacımız var maddi ve manevi hizmet üretmek. Maddi hizmetlerde belli bir noktaya geldik. İnşallah bunu yeni dönemde ciddi adımlar atmak durumundayız. Siz istediğiniz kadar hizmet yapın, insanların gönüllerini ve kalplerini memnun edemiyorsanız, beyinlerinde oluşan sorulara cevap veremiyorsanız o insanı mutlu kılamazsınız” dedi.

Bakmadan Geçme