AK Parti’de 5 milletvekili kararlılığı

AK Parti Milletvekili Adayları, Afyonkarahisar’dan 5 milletvekilinin de AK Parti’den çıkması için çaba sarf ettiklerini belirtti AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25’inci Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, merkeze bağlıÇayırbağ beldesi ile Yarımca, Omuzca, Kaplanlı ve Alcalıköylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 7 Haziranda yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin [&hellip]

AK Parti'de 5 milletvekili kararlılığı

AK Parti Milletvekili Adayları, Afyonkarahisar’dan 5 milletvekilinin de AK Parti’den çıkması için çaba sarf ettiklerini belirtti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25’inci Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, merkeze bağlıÇayırbağ beldesi ile Yarımca, Omuzca, Kaplanlı ve Alcalıköylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 7 Haziranda yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin önemine değindi ve “İnşallah 7 Haziranda Afyonkarahisar’da sizlerin desteği ile gece gündüz çalışarak zaferle çıkacağız ve TBMM’ne 5 Milletvekilimizi göndereceğiz” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, AK Parti’nin 12 yılda Afyonkarahisar’a yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Geçmiş dönemlerde Afyonkarahisar’a bir çivi bile çakılmadığını belirten Ürün: “Afyonkarahisar’a özellikle Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve diğer Bakanlıklar tarafından dev yatırımlar yapıldı. Bunları görmemiz mümkün değil. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” diye konuştu.
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya seçim çalışmalarını Dinar ilçesinde sürdürdü. Özkaya’ya Dinar halkı yoğun ilgi gösterirken, milletvekili adaylarının yanında olduklarını dile getirdiler.
AK Parti Milletvekili Adayı Av. Ali Özkaya, Dinar ilçesinde çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulundu. İlçe pazarında esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan Özkaya, esnafların sorunlarını da dinledi. Dinar ve bölgesinin uzun zamandır TBMM’de temsil edilmediğini belirten Özkaya, “Bölgemizin uzun zamandır Meclis’te temsile ilişkin bir susamışlığı var. İnşallah vekillik nasip olduğunda, her zaman vatandaşımızın yanında olacağız ve sorunları en aza indirmek için var gücümüzle çalışacağız. Dinar’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
EMİRDAĞ’A 37 MİLYON LİRALIK YATIRIM
AK Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Emirdağ ilçe teşkilatının hazırladığı ve muhtarların katıldığı toplantıya iştirak etti. İlk olarak Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca’yı makamında ziyaret eden Özkaldı, Emirdağ’a yapılan çalışmalar hakkında Ağça’dan bilgiler aldı. Kaymakam Ağca ile bir süre sohbet eden Milletvekili adayı Özkaldı, muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Emirdağ öğretmenevinde düzenlenen programda konuşan Özkaldı, “2003 yılından günümüze kadar inşaatı devam eden işler dahil olmak üzere DSİ tarafından Emirdağ’a 37 Milyon TL yani 2014 güncel fiyatlarıyla birlikte yatırım yaptık ve hizmetlerimiz hızla devam ediyor” dedi.
100 KİŞİ AK PARTİ’YE KATILDI
AK Parti Milletvekili adayları Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Kızıldağ, Gözsüzlü, Değirmendere ve Işıklar Beldesinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Değirmendere köyünde yaklaşık 100 kişinin AK Parti saflarına katıldığı programda Milletvekili adayları Sıvacı ve Beder, yeni partililere rozet taktılar. Değirmendere köyünde büyük bir coşkuyla karşılanan Milletvekili adayları, birer konuşma yaptılar.
Seçimlere çok az bir zaman kaldığını söyleyen Milletvekili adayı Fatih Beder, 7 Haziran seçimlerine değindi. Beder, “Seçime çok az bir zaman kaldı. Biz ve AK Parti Teşkilatlarımız köy, kasaba, ilçe demeden çalışıyoruz. Gittiğimiz her yerde AK Partimize yoğun bir ilgi var. Biz görüyoruz. Değirmendere’deki AK yürekli neferlerimiz bizleri mutlu ettiniz. Onurlandırdınız, gururlandırdınız. İnşallah, AK Parti sevdalıları her zaman katlanarak artacaktır. Biz buna inanıyoruz. 13 yıldır AK Parti iktidarının yaptıkları ortada. Köylümüze ve çiftçimize verilen destekleri herkes görüyor. Geçmişle şimdiki arasında kıyaslama yaparsak her şeyi iyi bir şekilde anlarız. Biz köylümüzü daha güzel yarınlara taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni projelerle, yeni yatırımlarla geleceğimizi garanti almaya çalışacağız. İnşallah siz değerli kardeşlerim her zaman bizlerin yanında oldunuz. Bundan sonra bizimle beraber yürüyeceksiniz” şeklinde konuştu.
DİĞER PARTİLER LAF ÜRETİR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, merkeze bağlı Belkaracaören ve Halımoru köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet ettiler. Köy Muhtarlıklarında ve kıraathanelerde vatandaşlara AK Parti’nin hizmetlerini anlatan Beder ve Sıvacı, “7 Haziran 2015 Genel seçimlerine 40 günden az bir zaman kaldı. AK Parti hükümeti 13 yıldır Türkiye’de istikrar sağlamış, ülkemize ve ilimize pek çok yatırımlar yaptı. Bu yapılan yatırımlarda adeta şehrimizde destan yazıldı. Özellikle de Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun hizmetleri gerçekten büyük. İnşallah bu seçimlerde de siz değerli hemşerilerimiz istikrar ve hizmetleri tercih edeceksiniz. Diğer partiler laf üretir. AK Parti hükümeti de hizmet üretir. 2002 yılından bugüne kadar da bu böyle olmuştur” dediler.
SİVİL TOPLUMA ZİYARET
Öte yandan AK Parti Milletvekili Adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, STK ziyaretleri kapsamında AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak ve Yönetim Kurulu Üyelerini de ziyaret eden Milletvekili Adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, burada esnafın genel sıkıntıları ve taleplerini dinledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme