• Haberler
  • Genel
  • AK Parti'de 5 ayrı aday adaylığı açıklaması

AK Parti'de 5 ayrı aday adaylığı açıklaması

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı için dün partide düzenlenen basın toplantısında beş kişi aday adaylığını açıkladı   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda dün Dr. Hasan Arslan, İnşaat Mühendisi İGM eski Üyesi Yener Sevim, İş İnsanı Abdullah Sancak, İl Vaizesi Makbule Dal, iş insanı Turhan Zahit Özkiraz milletvekilliği aday adaylığını açıkladılar. [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı için dün partide düzenlenen basın toplantısında beş kişi aday adaylığını açıkladı

Haber

Haber

Haber

Haber

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda dün Dr. Hasan Arslan, İnşaat Mühendisi İGM eski Üyesi Yener Sevim, İş İnsanı Abdullah Sancak, İl Vaizesi Makbule Dal, iş insanı Turhan Zahit Özkiraz milletvekilliği aday adaylığını açıkladılar.
“AFYON’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİME İNANIYORUM”
Sağlık Bakanlığı’nda ki görevinden istifa ettiğini söyleyen Dr. Hasan Arslan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Arslan, 26 yıllık hekimlik ve idarecilik tecrübesiyle Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceğime inandığını ifade etti. Arslan, “Sandıklı ilçesinde 1973 yılında dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Sandıklı’da tamamladım. Üniversite öğrenimimi Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladıktan sonra doktorluk hayatıma 1997 yılında Yozgat’a başladım. 1998 yılında Sandıklı’ya atandım. Sandıklı’da 14 yıl hem hekimlik hem idari pozisyonlarda görev yaptım. Başhekimliğim, aile hekimliğim oldu. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görevimden 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettim. Yılların verdiği bürokratik tecrübe ile 26 yıllık hekimlik ve idarecilik tecrübemle Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Amacımız çok sayıda milletvekillini AK Partinden çıkarmaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oy potansiyelini sağlamak olmalıdır.” dedi.
“PARTİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN”
İş insanı Abdullah Sancak, “yuvam” oarak nitelendirdği AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Sancak, “Yeni bir yola çıkıyoruz. 28. Dönem dönemlerinde aday adayıyım. Hem ülkemiz için hem de AK Parti için en hayırlısı olur inşallah. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz için el ele vereceğimiz faydalı olabileceğimiz ne varsa çalışmak zorunda olduğumuz bir dönem. Bende bunun bilinci ve sorumluluğu ile yuvamdan tekrar Afyonkarahisar için Milletvekili adayıyım. Ülkemiz ve memleketim için en iyisini yapacağıma söz veriyorum.” diye konuştu.
“ŞAHSIMIN VE
PARTİMİN TEVECCÜH GÖRECEĞİNDEN EMİNİM”
İl Genel Meclisi (İGM) eski üyesi İnşaat Mühendisi Yener Sevim, AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını partide düzenlediği basın toplantısıyla ilan etti. Sevim, “Türklüğün son kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin önündeki en zorlu virajda şahsıma ve AK Partiye göstereceğiniz teveccüh ve desteğe her zaman olduğu gibi inancım, güvenim tamdır. Her şeyden önce maddi, manevi huzuru ve mutluluğu, refahı herkesten ve her milletten fazla hak eden sizlerin yani Necip Türk Milletinin hak ettiğine inandığım için adayım. Şiir okuduğu için hapse atılan insanları değil de, vatanımızı bölmek isteyenlere af çığırtkanlığı yapanlara hayır demek için adayım.” şeklinde konuştu.
“TÜRKİYE YÜZYILI
İÇİN MÜCADELE ETMEK İSTİYORUM”
İl Vaizi Makbule Dal, AK Parti Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. Dal şöyle konuştu: “Vaizlik görevimden istifam bir veda değil bir başlangıçtır. 21 yıllık birikimim ve tecrübemle, havası sert ancak insanı mert Afyonkarahisar’ımız ve aziz milletimizin bekası için bu göreve talip olduk. Diyanet işleri Başkanlığımızın taşra teşkilatında farklı unvanlarda çeşitli kademelerde görev aldım, bu müstesna çatı altında insanımıza hizmet etme şerefine nail oldum. Bu görevim vesilesi ile Afyonkarahisar’mizın ilçelerini, beldelerini, köylerini, kadın kültür evlerini gezme-görme, camilerimiz, okullarımız ve yerel sivil toplum kuruluşlarımızın mekânlarında halkımızla sohbet ederek her daim iç içe olma fırsatı buldum, yeni fırsatlar oluşturdum. 21 yıllık görev hayatımdaki birikim ve tecrübemi, AK Parti teşkilatımızın ülkemize dair planladığı hedeflerle birleştirip necip milletimize büyük bir ferasetle hizmet etme zamanı. Çıktığım bu yol yeni bir başlangıçtır. ‘Türkiye Yüzyıl’ için vereceğim büyük mücadelede desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.”
“HEM GENÇLERİN HEM AFYON’UN HİZMETİNDE OLACAĞIZ”
Sandıklı’lı iş insanı Turhan Zahit Özkiraz’da AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan isimler arasında yer aldı. Özkiraz şunları kaydetti: “ Kirazlar Tarım Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ticaret Uzmanıyım. 12 ülkede dış ticaret ilişkilerimiz olması ile birlikte ticaret işi iştigal etmekteyiz. Aynı zamanda insanlara ve gençlerimize önderlik etmek için, onlara yeni bir nesil, yeni bir ufuk Cumhurbaşkanımızın açtığı yolda onlara daha güzel hizmetler sunabilmek için insan kaynağı olarak gençlerimizin önderlik yapmaktayız. Gençleri Sivil Toplum Örgütümüz olan aynı zamanda İlim Yayma Cemiyeti Sandıklı Şube Başkanı olarak da görevliyiz. Biz hem gençlerimizin hizmetindeyiz. Hem Afyonkarahisar’ın hizmetinde olacağız. Biz Afyonkarahisar Milliyetçisiyiz. Memleketimiz içi, yeni Türkiye hedefi için hepinizin desteklerini bekliyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme