AK Parti’de 25 aday adayı

Mevcut vekillerde fire yok AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na 25 milletvekili aday adayı başvurdu. 25 kişinin arasında mevcut milletvekillerinin tamamı bulunuyor.AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na milletvekili aday adayı olmak için başvuranların sayısı 25’i buldu. Mevcut milletvekilleri Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra Sait Açba, Halil Aydoğan, Ahmet Koca ve Zekeriya Aslan’ın da aday [&hellip]

AK Parti'de 25 aday adayı

Mevcut vekillerde fire yok

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na 25 milletvekili aday adayı başvurdu. 25 kişinin arasında mevcut milletvekillerinin tamamı bulunuyor.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na milletvekili aday adayı olmak için başvuranların sayısı 25’i buldu. Mevcut milletvekilleri Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun yanı sıra Sait Açba, Halil Aydoğan, Ahmet Koca ve Zekeriya Aslan’ın da aday adaylığı için başvurduğu listede şu isimler yer alıyor:
Abdülkadir Yılmaz, Ahmet Koca, Ali Özkaya, Aysun Zemheri, Derya Taşkın, Fatih Beder, Fatma Mercan, Hakkı Sezen, Halil Aydoğan, Halil Ürün, Hasan Arslan, Hava Polat Şeker, Hayati Karyağdı, Leyla Çetin, Mustafa Açıkgözoğlu, Mustafa Kaklıkkaya, Mustafa Tarlacı, Ömer Doğanlı, Rahmi Arıkan, Sait Açba, Seda Aydemir, Semai Kaya, Şükrü Ersoylu, Veysel Eroğlu, Zekeriya Aslan.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, bu başvuruların İl Başkanlığı’na yapıldığını, AK Parti Genel Merkezi’ne de müracaatların yapılmış olabileceğini hatırlattı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme