“AK Parti yine birinci olacak”

12 Haziran genel seçimlerinde Afyonkarahisar’da kurulan AK Parti'ye verilen desteklerin, duaların artarak devamını isteyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da partisinin ezici çoğunlukla birinci çıkacağını söyledi Partinin temeli Afyonkarahisar’da atıldı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, partisinin Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi [&hellip]

"AK Parti yine birinci olacak"

12 Haziran genel seçimlerinde Afyonkarahisar’da kurulan AK Parti’ye verilen desteklerin, duaların artarak devamını isteyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da partisinin ezici çoğunlukla birinci çıkacağını söyledi

Partinin temeli Afyonkarahisar’da atıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, partisinin Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi meydanı dolduran vatandaşlara hitap etti. Zeybek, konuşmasının başlagıcında “Afyon sizlerle gurur duyuyor” tezarruhatları yükseldi. Zeybek, AK Parti teşiklatlarının da vatandaşlarla gurur duyduğunu söyledi. İl Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar girdikleri seçimlerin tamamında Afyonkarahisarlıların destek ve duaları, Allah’ın yardımıyla Türkiye’de ki gibi Afyonkarahisar’da da hep birinci parti olduklarının altını çizdi. Afyonkarahisar halkının verdiği oylarla kendilerinin Başbakan Erdoğan’a karşı hiç mahcup etmediğini vurgulayan Zeybek, bu nedenle halka şükranlarını sundu. AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek; “Yaklaşan 12 Haziran seçimlerinde sizlerin kat kat arttırarak vereceğiniz destek ve dualarla, Allah’ın yardımıyla yine ezici bir çoğunlukla yine birinci parti olacağımıza inancımız tamdır. Kurulduğundan bugüne kendini sizlere, bu Aziz Millete hizmete adamış olan partimiz sizlerden hiçbir zaman farklı düşünmemiştir. Ülkenin değerlerini heba etmemiştir. Yolsuzluğa bulaşmamış, çetelerle, mafya ile terörle mücadelesinden asla taviz vermemiştir. Milletten aldığını yine sizlere bu aziz mllete hizmet olarak geri döndürmüş olan partimizi sizler kurdunuz, bu aziz millet kurdu. AK Partimizin temelleri Afyonkarahisar’da atıldı. Nasıl olurda AK Parti sizlere hizmet etmekten geri durabilir?” dedi.
“Vefa ve hizmet borcumuz var”
Miting katılımcısı partililer ve vatandaşlar tarafından konuşması sıkça “AK Parti tek parti” sloganlarıyla kesilen İl Başkanı Mehmet Zeybek, 8,5 yıllık AK Parti iktidarında 80 yılda yapılmayanların yapıldığını belirtti. Devrim niteliğinde hizmetlere imza attıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek; “İzlenen dış politika sayesinde dünya devletleri arasında saygın, itibarlı, güvenilir, kendinden gıpta ile söz edilen, gündemi belirlenen ülke değil bölge de ve dünya da gündem belirleyen model ülke olduk. Afyonkarahisarımızın her karış toprağında, her köyünde, her beldesinde, her ilçesinde emeğimizi, alın terimizi, yapılan bu hizmetleri görmemezlikten gelseler de, inkar etselerde, hasetliklerinden çatlasalar da hizmete devam edeceğiz. Afyonkarahisar’a yapılan hizmetleri bir kitap haline getirdik. Bu yapılanları hep birlikte yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. İstikrar sürdüğü sürece sizlerin de desteğiyle yapmaya da devam edeceğiz inşallah. Yiğit insan, mert insan, adam gibi adam Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi, bizim ülkemize bu aziz millete siz Afyonkarahisarlılar’a vefa ve hizmet borcumuz var.” diye konuştu.
“İstikrar sürsün Afyonkarahisar büyüsün”
AK Parti iktidarının Türkiye’yi yüksek hedeflere ulaştırma noktasında hayalleri olduğundan söz eden İl Başkanı Mehmet Zeybek sözlerine şöyle devam etti: “Onun için millet iradesinin üzerinde hiçbir irade yoktur. Onun için daima üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğüne inandık. Onun için yeni bir Anayasa dedik. Onun için istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyoruz. 12 Haziran’da sizin vereceğiniz desteğe inancımızla diyoruz ki Sayın Başbakanım Afyonkarahisar hazır Türkiye hazır hedef 2023. İstikrar sürsün Afyon büyüsün. İstikrar sürsün Türkiye büyüsün. Bu duygularla mitingimizin, birliğimizin, bütünlüğümüzün, kardeşliğimizin pekişmesi amacının olmasını diliyorum. Katılımcılara şükranlarımı arz ediyorum.”

“Cumhuriyeti kurulduğu topraklar olan Afyon’dan yüceltiyoruz”

Partisinin kurulduğu il olan Afyonkarahisar’da halka hitap eden AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan; “Nasıl ki Gazi Mustafa Kemal, şehitlerimiz, gazilerimiz buradan 1923’e yürüdüyse biz de Afyonkarahisar’dan 2023’e yürüyoruz. Onlar Afyonkarahisar’da zafer kazanıp, 1923’te Cumhuriyeti kurdular. Biz de Afyonkarahisar’da AK Parti’yi kurup, ‘Hedef 2023’ deyip, o Cumhuriyeti daha da yüceltiyoruz.” dedi
“Yola Afyonkarahisar’dan çıktık”
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Afyonkarahisar mitinginde konuşmasına 17 ilçeyi selamlayarak başladı. Afyonkarahisarlılara 12 Eylül’de yapılan halk oylamasında yüksek oranda “http://m.kocatepegazetesi.com/”evet”http://m.kocatepegazetesi.com/” oyu verdikleri için teşekkür eden Başbakan Erdoğan; “http://m.kocatepegazetesi.com/”Siz 12 Eylül’de ‘büyük Türkiye’ dediniz. Siz 12 Eylül’de ‘hukukun üstünlüğü’ dediniz, üstünlerin hukukuna ‘hayır’ dediniz. 12 Eylül halk oylamasında yüzde 66 gibi yüksek bir oranla ‘evet’ dediğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’a yakışan budur. Afyonkarahisar’dan beklenen budur. Çünkü AK Parti’nin temelleri burada atıldı. Biz yola Afyonkarahisar’dan çıktık. Rotamızı burada çizdik, milletimizle beraber çizdik. AK Parti’nin kutlu yürüyüşü bu kentte başladı. Çünkü Afyonkarahisar ilklerin şehridir. Demokrasinin, özgürlüklerin, hakkın hukukun şehridir. Afyonkarahisar, istiklalin, bağımsızlığın, zaferin şehridir. Nasıl ki Gazi Mustafa Kemal, şehitlerimiz, gazilerimiz buradan 1923’e yürüdüyse biz de Afyonkarahisar’dan 2023’e yürüyoruz. Onlar Afyonkarahisar’da zafer kazanıp, 1923’te Cumhuriyeti kurdular. Biz de Afyonkarahisar’da AK Parti’yi kurup, ‘Hedef 2023’ deyip, o Cumhuriyeti daha da yüceltiyoruz.” dedi.
“Emirdağlı pasaportunun itibarını biliyor”
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Afyonkarahisarlı kardeşlerim, senin cebindeki pa-saport bugün artık itibar görüyor. Emirdağlı kardeşim iyi bilir. Öyle mi? Senin cebindeki paran bugün artık değer taşıyor.” diyen Başbakan Erdoğan, artık Türk Lirası’nın bir kıymeti olduğunu söyledi. AK Parti’nin iktidara gelmeden önce maaşların alınıp döviz bürolarına koşulduğunu belirten Erdoğan; “Gidip hemen dolar alırlardı. Neden? Para değer kaybetmesin, diye. Şimdi böyle bir derdimiz var mı? Şimdi artık döviz büroları da zaten neredeyse tamamına yakını kapandı. Niye? Artık iş yapamaz hale geldiler. Neden? Türk Lirası değerli de onun için. Artık bizim ay yıldızlı bayrağımız tüm dünyada gururla, onurla dalgalanıyor. Afyonkarahisar’da Adeyze Camii’ne, Akmescit’e, Seydi Hasan Basri Camisi’ne, Kölehanı’na nasıl sahip çıktıysak, onları nasıl onardıysak, Türkiye genelinde nasıl 4 bin vakıf eserini gün yüzüne çıkardıysak Saraybosna’da, Mostar’da, Üsküp’te, Kudüs’te, Beyrut’ta Osmanlı yadigarı eserlere de yine biz sahip çıktık.”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
Ecdat cephane bulamazken
savunma sanayi güçlendi
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerinde; “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ne diyor Afyonkarahisarlılar? Beş kuruşluk fener iki gün yanar. Bunların feneri değil 500 gün, beş gün bile yanmadı.” yöresel deyişini hatırlatan Erdoğan; “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir Afyonkarahisar sözü daha hatırlatayım; ‘gölgede duranın gölgesi olmaz.”http://m.kocatepegazetesi.com/”Akşamdan yedik güllaç seninde karnın aç benimde karnım aç.’ Afyonlu ünlü hattatımız var. Hattat Karahisari. Onun hattıyla ben bunlara tekrar sesleniyorum, ‘edep yahu!’ AK Parti sizin kirli işlerinizin, kirli ilişkilerinizin takipçisi de meraklısı da değil.” dedi. 1922 Yılında Kocatepe’de, Çiğiltepe’de, Kılıçarslan’da, Dumlupınar yakınlarında ecdadın çok büyük destan yazdılklarını belirten Başbakan Erdoğan; “Onların silah, kurşun, top, tüfek bulamamalarına rağmen gerektiğinde ellerine kazmayı ve küreği aldıklarını, kağnıların önüne geçerek bu destanı tarihe kazıdılar. O zaferden 80 yıl sonra, oradan edindiğimiz tecrübeyle 2002’den itibaren artık kendi yerli savunma sanayimizi güçlendirmeye başladık.
Afyonkarahisar’a
389 kilometre yol ilavesi
Afyonkarahisar’a 8,5 yıl içinde bin 31 derslik yaptıklarını, okullara 10 bin 787 bilgisayar gönderdiklerini anlatan Erdoğan, Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde teknoloji fakültesi, 3 yüksekokul, 4 meslek yüksek okulunun hizmete girdiğini bildirdi. Başbakan R. Tayyip Erdoğan, geçen yıl Haziran ayında Hukuk Fakültesi, bu yılda Diş Hekimliği Fakültesi kurulması için Bakanlar Kurulu kararını aldıklarını, çalışmalara başlandığını ifade etti. 2002 yılında 2 bin 620 olan yükseköğretim yurt yatak kapasitesini 3 bin 842’ye yükselttiklerini, yapımına devam edilen merkezde ve Dinar’da yurt projelerinin olduğunu, bunları da hizmete açacaklarını bildiren Erdoğan, bu sene yatırım programı kapsamında Bolvadin, Şuhut ve Sultandağı’nda yurt yapacaklarını söyledi. Adalet hizmetleriyle ilgili Sandıklı, Emirdağ ve Afyonkarahisar Adalet Saraylarını tamamlayarak hizmete açtıklarını belirten Erdoğan, 2002 yılına kadar Afyonkarahisar’a gelen 54 kilometre bölünmüş yola, 389 kilometre ilave yaptıklarını anlattı. On gölet, 6 yeraltı sulama projesinin tamamlandığını, toplam 62 bin dekar arazinin sulamaya açıldığını belirten Erdoğan, Afyonkarahisar’a içme suyu arıtma tesisi yapıldığını ifade etti. Kendilerinden önce, 2002 yılında Sultanlı, Çay, Bolvadin, Çobanlar ilçelerini etkileyen deprem sonrası depremzedelere konutlarında yüzde 10 faiz ilave edildiğini anımsatan Erdoğan, bu faizi kaldırdıklarını, 2 bin 761 depremzede ailenin her birini 34 bin lira yükten kurtardıklarını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “http://m.kocatepegazetesi.com/”çiftçinin faiz borçlarını sileceğim”http://m.kocatepegazetesi.com/” dediğini hatırlatan Erdoğan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bizim yaptıklarımızı sen şimdi konuşuyorsun. Biz bunları zaten yaptık, geçtik biz bunları.”http://m.kocatepegazetesi.com/” şeklinde konuştu.
Partinin Afyonkarahisar milletvekili aday sayısına değinen Erdoğan, “İnanç öyle bir şeydir ki, atalarımız söylüyor, tekeden süt bile çıkartır. Afyon’un milletvekili sayısı 7’den 5’e düştü ama Afyonkarahisarlı kardeşlerime inanıyorum, bunu 5’te 5 yapacaklar. Çok çalışacağız, kapı kapı dolaşacağız. İnanıyorum ki tüm bu davaya gönül veren kardeşlerim, beraber koşacağız çünkü biz beraber yürüdük bu yollarda.”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Her vatandaşın istediği hastaneye gidebildiğini, istediği eczaneden ilacını alabildiğini belirten Erdoğan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”İnsana değer veren iktidar bu ama bunlar insana değer vermediler. CHP’nin zaten hiçbir zaman böyle bir derdi olmadı. Ben İstanbul Belediye Başkanlığını CHP’den aldım. O zaman Veysel Bey de benim İSKİ’de genel müdürümdü ama İstanbul susuzdu, İstanbul’da çöp dağları vardı, İstanbul’da hava kirliliği vardı, gazeteler maske dağıtıyordu. İstanbul Belediyesinin 2.5 milyar dolar borcu vardı. Biz o pislikleri temizledik, İstanbul’u tertemiz bir şehir yaptık. Doğalgazı süratle yaygınlaştırdık.” ifadelerini kullandı. Miting süresince vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ın sözlerini sık sık keserek, sevgi gösterisinde bulundu. Başbakan Erdoğan da konuşmasının sonunda Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ahmet Koca, Halil Aydoğan, Sait Açba, Zekeriya Arslan ve milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, halkı selamlayarak, karanfil dağıttı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme