• Haberler
  • Genel
  • AK Parti, temayüle hazır – Kocatepe Gazetesi

AK Parti, temayüle hazır – Kocatepe Gazetesi

AK Parti, Belediye Başkan Adayları'nı belirlemek için izlenen aşamalardan birisi olan 'temayül' yoklamasını, 17 Kasım'da gerçekleştirecek AK Parti Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 17 Kasım 2013 Pazar günü Fuar Düğün Salonu'nda temayül yoklaması gerçekleştirileceğini söyledi. Akarçay'da düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Zeybek, 'Genel Merkezimiz'den alınan bilgiye göre temayül yoklamamız Pazar günü 10-15 saatleri [&hellip]

AK Parti, temayüle hazır

AK Parti, Belediye Başkan Adayları’nı belirlemek için izlenen aşamalardan birisi olan “temayül” yoklamasını, 17 Kasım’da gerçekleştirecek

AK Parti Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 17 Kasım 2013 Pazar günü Fuar Düğün Salonu’nda temayül yoklaması gerçekleştirileceğini söyledi. Akarçay’da düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Zeybek, “Genel Merkezimiz’den alınan bilgiye göre temayül yoklamamız Pazar günü 10-15 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Fuar alanında gerçekleştirilecek olan temayülde 5 saatlik süre zarfında tüm ilçelere yeteri kadar sandık ve kabin ayarlanacak” dedi.
Zeybek, teşkilat mensuplarının temayül yoklamasında tercihlerini belli edeceğini belirterek şöyle konuştu:
“18 ilçemizin tamamının katılacağı temayüle ilçelerde ilçe yönetim asil üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, belediye başkanları, belde başkanları, mahalle başkanları, il genel meclisi üyeleri ve sadece ilçelerdeki belediye meclis üyeleri oy kullanacak. İlde ise il milletvekilleri, il başkanı ve il yönetim kurulu asil üyeleri, il kadın kolları başkanı ve asil yönetim kurulu, il gençlik kolları başkanı ve asil yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu asil üyeleri, parti içi demokrasi hakem kurulu ve üyeleri, merkez ilçe başkan ve asil yönetim kurulu üyeleri oy kullanacak. Ayrıca ilçe başkanları, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları da il belediye başkanı ile ilgili olarak da oy kullanacak. Ayrıca merkeze bağlı belde başkanları, merkez il genel meclisi üyeleri ve merkeze bağlı mahalle başkanları da yine belediye başkan adayının belirlenmesinde oy kullanacaklar.”
Zeybek, “İnşallah partimiz için hayırlısı olur. 2009 seçimlerine göre 2 ay önden gidiyoruz. Sonuç olarak bu da bizim araziye daha erken çıkmamıza vesile olacak. Herhalde Kasım sonu itibariyle bütün ilçe ve il merkezlerindeki belediye başkanı adayları açıklanır. Bizler de belde belediye başkan adaylarımızı ilçe teşkilatlarımızla istişare ederek belirleyeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme