• Haberler
  • Genel
  • AK Parti Sultandağı İlçe Başkanlığı’ndan yemek

AK Parti Sultandağı İlçe Başkanlığı’ndan yemek

AK Parti Sultandağı ilçe Başkanlığı tarafından yemekli toplantı düzenlendi. Sultandağı Yeni Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Gencer, Sultandağı merkez, belde ve köylerinde AK Parti olarak teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. Milletvekili genel seçimlerine teşkilat olarak hazır olduklarını belirten Gencer, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu seçimler hem ülke hem de AK Parti açısından son [&hellip]

AK Parti Sultandağı İlçe Başkanlığı'ndan yemek

AK Parti Sultandağı ilçe Başkanlığı tarafından yemekli toplantı düzenlendi.

Sultandağı Yeni Düğün Salonu’nda düzenlenen yemekte konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Gencer, Sultandağı merkez, belde ve köylerinde AK Parti olarak teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. Milletvekili genel seçimlerine teşkilat olarak hazır olduklarını belirten Gencer, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu seçimler hem ülke hem de AK Parti açısından son derece önemli. AK Parti 2002 yılında kurulmuştur. AK parti kurulduğu günden bugüne kadar iki genel seçim geçirmiştir. 2002 yılı Kasım ayında AK Parti yüzde 34 oy oranıyla tek başına iktidar olmuştur. 2007 yılında ise oy oranını büyük ölçüde artıran partimiz yüzde 47’lik oy oranıyla tekrar iktidar olmuştur. 2004 yerel seçimlerinde yüzde 42 oy oranıyla ve 2009 yılı yerel seçimlerinde yüzde 39 oranında oy alarak Türkiye genelinde birinci parti olmuştur.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Yemeğe, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, il yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, çevre ilçe teşkilatları, AK Parti Sultandağı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, partililer ve vatandaşlar katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme