AK Parti milletvekili seçimlerine kilitlendi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 50’nci Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantının medyaya açık olan bölümünde verilen ortak mesaj 2015 yılında yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde başarının artarak sürdürülmesi oldu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı 50’nci Danışma Meclisi Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, trafik kazasında hayatlarını kaybeden Afyonlu [&hellip]

AK Parti milletvekili seçimlerine kilitlendi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 50’nci Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantının medyaya açık olan bölümünde verilen ortak mesaj 2015 yılında yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde başarının artarak sürdürülmesi oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı 50’nci Danışma Meclisi Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, trafik kazasında hayatlarını kaybeden Afyonlu berberlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
KURULUŞTAN BU YANA
9 SEÇİM KAZANILDI
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 30 Mart yerel seçimlerinde tüm parti teşkilatlarının özverili şekilde çalıştıklarını söyledi. AK Parti’nin bir tarafta diğer partilerinin bir tarafta partisine karşı Türkiye’nin dört bir yanından çalıştıklarını belirten Eser; “Bizim teşkilatlarımızın sağlamlığı bizim iyi, özverili çalışmamız ve bunu bir dava olarak görmemiz sonucu 30 Mart seçimlerinden alnımızın akıyla Türkiye’nin dört bir yerinde seçimleri hamd olsun kazandık. Afyonkarahisar merkezde de Belediye Başkanlığını kazandık. Tabii bu hiç kolay olmadı. 30 Mart seçimleri hem basın kanalıyla hem de diğer siyasi partiler birlikte hareket ederek Başbakanımıza, Bakanlarımıza, AK Partililere, diğer güçlerle biraraya gelerek karalamak istediler. AK Parti’nin oylarını düşürmek istediler. Hamd olsun 30 Mart yerel seçimlerinde önceki seçimlere göre oylarımızı arttırarak seçimlerimizi tamamladık. 10 Ağustos tarihinde AK Parti kuruldu kurulalı 9. seçimimizi gerçekleştirdik. Bu seçimlerde de aynı şekilde diğer partiler tek bir aday üzerinde birleştiler. Uzlaştılar diyemeyeceğim. Çünkü ortak aday hiçbir partiyi temsil edemedi. Alnımızın akıyla Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandık.” dedi.
AK PARTİ’DE DAVA ESAS
Daha önce Cumhurbaşkanını TBMM’nin seçtiğini belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, tarihi bir ana tanıklık edilerek ilk kez halkın Cumhurbaşkanını seçtiğini söyledi. AK Parti de makam, mevki sevdasından daha çok dava sevdası olduğunun birilerince bilinmediğini belirten Eser; “Cumhurbaşkanlığı yarışında kavga olacak bunlar birbirine girecek. Genel Başkanlık için birden fazla aday çıkacak beklentisi vardı. Genel Başkan adayı belirlenirken de istişareler yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız bir süre hem Başbakan, hem Genel Başkan hem de Cumhurbaşkanı oldu. Bu da herkese nasip olamayacak birşey. Allah bunu da nasip etti. 27 Ağustos tarihinde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu oldu. 28 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız göreve başladı. Yetkiyi Ahmet Davutoğlu’na verdi. Kısa sürede kavgasız gürültüsüz hükümet kuruldu. Güven oyu alındı. Bundan sonra kongre takvimimiz başlayacak.” diye konuştu.
AŞILAMAZ
DENİLENLER AŞILDI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban toplantının ikinci konuşmasını yaptı. Danışma Meclisi toplantısında partinin her kademesindeki kişilerin bulunması gerektiğini ifade etti. Bu toplatılarda çalışmalar hakkında bilgiler verildiğini belirten Çoban; “Kısaca hedeflerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgi vereceğim. Şehrin tarihinde ilk defa 2009 yılında bir Belediye Başkan adayı olarak halkımızın karşısına çıktık. 2014 Seçimlerinde projelerimizi daha da geliştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplam 39 projemizle ilgili çalışmalara başladık. En önemlilerden bir tanesi Cumhuriyet mahallesine yapacağımız Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve peyzaj projesidir. Bence en zor olanı oydu. Ama Allah’a hamd olsun Sayın Bakanımızın desteğiyle gerçekten aşılamaz denilen yerleri aştık.” şeklinde konuştu.
AK PARTİ DEVRİM
SAYILACAK İŞLER YAPTI
AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven şahsı da dahil olmak üzere pek çok kişinin 1980 yılı öncesinde tüp gaz kuyruklarına katlanmak zorunda olduklarını belirtti. AK Parti iktidarının devrim sayılabilecek nitelikte işler yaptığını kaydeden Yurdunuseven şöyle konuştu: “Bugün Türkiye tarihinde 2002’den 2014 yılına kadar tam 17 bin 500 kilometre duble yol yapıldı. Bu bir devrim. Bu Sayın Bakanımızın bize bir lüftu. Sağlıkta eskiden sıraları önceden alır sonra hastaneye, muayeneye giderdik. İlaç yazılır bulunamaz, muayenehanelerden geçilmek zorunda kalınırdı. Artık herşey bir telefonun ucunda. Önümüzde en büyük hedefimiz 2015 genel seçimleri ve sivil bir anayasadır.”
2015 SEÇİMİ ÖNEMLİ
AK Parti Milletvekili Av. Halil Ürün toplantının basına açık olan kısmının son konuşmasını yaptı. Ürün, 62. hükümetin icraatlarını sürdürdüğünü sürecin devam ettiğini kaydetti. Bir siyasi parti için en önemli hedef olan genel seçimler olduğunu dile getiren Ürün şunları söyledi: “Elhamdülilah bu sene çok önemli bir yılı atlattık. 30 Mart tarihinde yapılan seçimler yerel yöneticileri değiştirdi. Ardından cumhurbaşkanlığı seçimi gerçekleşti. Şimdi önümüzde 2015 Milletvekili Genel Seçimleri var. Biri bitecek biri başlayacak. 2015 Yılı seçimlerinin diğerlerine göre biraz daha önemi var. 2015 Yılı seçimlerinden sonra 2019 yılına kadar başkaca bir seçim yok. Bu süreçte Türkiye çok önemil yapısal değişikliklerini gerçekleştirmek zorunda.” >> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme