• Haberler
  • Genel
  • AK Parti Merkez'e bağlı tüm köyleri ziyaret ediyor

AK Parti Merkez'e bağlı tüm köyleri ziyaret ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Merkez ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, muhtarlar ve halk ile görüştüklerini belirterek, 'Amacımız köy muhtarlarımız ve halkımızı dinleyerek, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları gidermek ve beklentilerini öğrenmek. Bundan hareketle İl Genel Meclisi üyelerimiz ile İl Özel İdaresi'nin köylere yaptığı yatırımları yerinde inceliyoruz' dedi Eser ve İl [&hellip]

AK Parti Merkez’e bağlı tüm köyleri ziyaret ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Merkez ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, muhtarlar ve halk ile görüştüklerini belirterek, “Amacımız köy muhtarlarımız ve halkımızı dinleyerek, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları gidermek ve beklentilerini öğrenmek. Bundan hareketle İl Genel Meclisi üyelerimiz ile İl Özel İdaresi’nin köylere yaptığı yatırımları yerinde inceliyoruz” dedi

Eser ve İl Genel Meclisi Merkez İlçe Üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehmet Beşkardeş ve İsmail Öz Merkez’e bağlı Ataköy, Kışlacık, Küçükkalecik köyleri ile Büyükkalecik beldesini ziyaret etti. Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti’nin gerek il, gerek ilçe yönetim kurulu üyeleri ve gerekse belediye ve il genel meclisi üyelerinin her zaman halkla ile iç içe sağlıklı bir iletişim kurduklarını belirterek, “Merkez İlçe olarak bu kapsamda yönetim kurulu toplantılarımızı beldelerde yapıyoruz. Bunun dışında da merkeze bağlı köylerimizi gezerek, muhtarlar, köy temsilcilerimiz ve vatandaşlarımızdan yatırımlara ilişkin görüş alıyoruz. Taleplerini dinliyoruz. Yapılan yatırımları ve yapılması gerekenleri de böylece yerinde tespit ediyoruz” diye konuştu.
Eser, şunları söyledi: “Amacımız köy muhtarlarımız ve halkımızı dinleyerek, yaşadıkları sorun ve sıkıntıları gidermek ve beklentilerini öğrenmek. Bundan hareketle İl Genel Meclisi üyelerimiz ile İl Özel İdaresi’nin köylere yaptığı yatırımları yerinde inceliyoruz. Allah’a şükürler olsun ki gittiğimiz her yerde teşkilat olarak dua alıyoruz. Muhtarlarımız İl Genel Meclisi üyelerimizle sürekli iletişim halinde. Yaşanan sıkıntılara böylece anında müdahale edilebiliyor. AK Parti’nin merkez ilçede hizmet götürmediği köy yok. Örneğin sadece Ataköy’e 40 bin metrekare kilitli parke taşı, 3 bin metre kanalizasyon ilavesi, 7 bin metre içme suyu şebekesi yapıldı. Yine aynı şekilde Kışlacık köyüne 8 bin metrekare kilitli parke taşı, 2 bin 500 metre kanalizasyon hattı yapıldı. Ziyaret ettiğimiz köylerde özellikle Kışlacık, Küçükkalecik köyleri ile Büyükkalecik beldesinde hizmet edilmesine engel teşkil eden sit sıkıntısı var. İnşallah bu sorun da çevreye zarar vermeyecek ve vatandaşın hizmet almasını engellemeyecek bir biçimde bu yıl içinde çözülecek. Bu konuda hükümetimizin bir çalışma yürüttüğü bilgisine sahibiz.”
Ziyaretlerde İl Genel Meclisi Üyeleri Kocakulak, Beşkardeş ve Öz de muhtarlara ve vatandaşlara 2013 yılında İl Özel İdaresi’nin yapacağı yatımlara ilişkin bilgiler verdiler. Yaklaşık 3 saat süren ziyaret programında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser’in yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali Karkı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Öz ve Mustafa Yılmazarslan ile İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehmet Beşkardeş, İsmail Öz katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme