AK Parti mehter takımı ile yürüdü

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından seçim öncesi düzenlenen 'Sevgi Yürüyüşü' cumartesi günü coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yürüyüş mehter takımı eşliğinde büyük coşkuyla gerçekleştirildi 1 Kasım günü yapılacak seçimler öncesi mehter takımı eşliğinde 'Sevgi Yürüyüşü' düzenleyen AK Parti İl Başkanlığı, AK gönüllülerle birlikte yürüdüler. Atatürk stadı önünden başlayan yürüyüşe Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. [&hellip]

AK Parti mehter takımı ile yürüdü

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından seçim öncesi düzenlenen ‘Sevgi Yürüyüşü’ cumartesi günü coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yürüyüş mehter takımı eşliğinde büyük coşkuyla gerçekleştirildi

1 Kasım günü yapılacak seçimler öncesi mehter takımı eşliğinde ‘Sevgi Yürüyüşü’ düzenleyen AK Parti İl Başkanlığı, AK gönüllülerle birlikte yürüdüler. Atatürk stadı önünden başlayan yürüyüşe Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak üzere AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adaylarıVeysel Eroğlu, Ali Özkaya, Hatice Özkal, Mehmet Koca ve Cengiz Sağlam ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Anbaryolu Caddesi üzerinden Bankalar Caddesine kadar kortej eşliğinde ilerleyen gurubun yürüyüşü Anıtpark’ta sona erdi. Yürüyüşte Bakan Eroğlu ile birlikte Milletvekili adayları çıktıkları bir aracın üzerinden vatandaşlara karanfil dağıttı.
Yürüyüş konfeti ve havai fişeklerin patlatılmasının ardından Anırpark’ta sona erdi. Yürüyüşte gençlerin sayısının fazla olması ile birlikte en önde engelli bireylere yer verilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan, yürüyüşe katılan bir elinde Türk bayrağı, diğer elinde ise AK Parti bayrağı sallayan Kamerunlu bir genç ise yürüyüşe katılan her kesin ilgi odağı oldu. Anıtpark önünde yürüyüşe katılan vatandaşlara seslenen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Bakan Veysel Eroğlu, Milletvekili adayları Av. Ali Özkaya, Hatice Özkal, Mehmet Koca ve Cengiz Sağlam ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, birlik ve beraberlik mesajı vererek, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindiler.
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da destan yazdığını dile getiren Eroğlu, “Burası cumhuriyetin kurulduğu topraklar, burası şehitler diyarı, burası mübarek topraklar, dolayısıyla burası AK Parti’nin kurulduğu topraklardır. AK Parti, milletin bağrından çıkan bir partidir. Biz de diyoruz ki inşallah AK Parti tek parti, AK Parti milletin partisi, milletin hizmetkarı bir partidir” dedi.
Eroğlu, 80 yılda yapılmayan hizmetlerin son 10 yılda yapıldığını belirterek, şunları anlattı:
“Türkiye hakikaten çok büyüdü, gelişti. 13 yılda Türkiye’de muhteşem işlere imza atıldı. Düşünebiliyor musunuz bu sene G20, zirvesine ev sahipliği yapıyoruz. Kendi tanklarımızı, uydumuzu, savaş gemilerimizi yapıyoruz. İşte milliyetçilik budur. Milliyetçilik, başka yerlerde el pençe divan durarak para dilenmek değildir. ‘Uzayda bizde varız’ demektir. Dünyada krize rağmen teğet bile geçmeden atlatan bir ülkeyiz. Türkiye’nin muhteşem yükselişi, ülkemiz üzerinde kötü niyetleri olanları harekete geçirdi. Yükselişi durdurmak için plan yapıyorlar. Bir oyun var Türkiye üzerinde. Ama başta benim kardeşlerim, hemşehrilerim olmak üzere milletimiz bu oyunu gördü. Yarın bu oyunu bozmaya hazır mıyız? Yarın millet düşmanlarına gereken cevabı vermeye hazır mıyız?”
Yapılan konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler vatandaşlara karanfil dağıttılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme