“AK Parti mazlumun yanında olmaktan uzaklaştı”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Semih Köken gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.Kocatepe gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt'la karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Aday Adayı Köken, “Ortadaki doğru bir tane, doğruların görülmesi lazım. Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu sözü tüm belediye ve milletvekilleri kast edilerek söylenmiş bir sözdür” dedi.“GENEL MERKEZLE TEŞKİLAT ARASINDA BOŞLUK VAR”AK Parti’nin en büyük sorunlarından bir tanesinin [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Semih Köken gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Kocatepe gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt’la karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Aday Adayı Köken, “Ortadaki doğru bir tane, doğruların görülmesi lazım. Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu sözü tüm belediye ve milletvekilleri kast edilerek söylenmiş bir sözdür” dedi.
“GENEL MERKEZLE TEŞKİLAT
 ARASINDA BOŞLUK VAR”
AK Parti’nin en büyük sorunlarından bir tanesinin genel merkez ile teşkilat arasındaki boşluk olduğunu kaydeden Köken, “Bu boşluğu doldurmaya çalışan garnitür tarzındaki insanlar. Vatandaşın ezildim, öldüm dediği ses Cumhurbaşkanına iyi ki varsın tarzında iletiliyor” dedi.
“MHP’NİN GETİRİSİNDEN
 ÇOK GÖTÜRÜSÜ OLUR”
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinin AK Parti için dönüm noktası olduğunu ifade eden Köken, “MHP’nin bize getirisinden çok götürüsünün olacağı kanaatindeyim tabi bu sandıkta ortaya çıkacak. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ortamın daha da rahatlatılması lazım. Her dönemki vergi affı, faiz silinmesi insanları belirsiz bir boşluğa götürüyor” diye konuştu.
“AFYONKARAHİSAR
 MARKA ŞEHİR OLAMADI”
“Borcu derdi olanlara yardım edilmeli. Ama borcuna sadık olan insanları üzmemek lazım” diyen Köken, “Afyonkarahisar siyasetine bakınca Afyonkarahisar marka şehir olamadı. Un, tuz helva var ama helva yapacak insanımızı yok. Şimdiye kadar görev yapan tüm vekillere teşekkür ederiz ama Afyonkarahisar marka şehir olmadı” şeklinde konuştu.
“ESKİYE RAĞBET OLSA
BİT PAZARINA NUR YAĞARDI”
Afyonkarahisar’ın marka olabilmesi için Milletvekillerine büyük görevler düştüğünü kaydeden Köken, “Kentin marka olması bu seviyeyi yukarıya taşıyacak vekillerdir. Afyonkarahisar termal bir şehirdir buradaki oteller sadece 5 yıldızlı. Bu otellerin yurtdışı tanıtımları devlet eliyle yapılması gerekiyor.  Yeni isimlerin yeni adayların fikirlerine saygı duyulması lazım. Önümüzdeki 2023 hedeflerinde bu göze alınıyor. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Afyonkarahisar’ın yeni fikirlere yeni yüzlere açık olması gerekiyor” dedi.
“AK PARTİ MAZLUMUN YANINDA OLMAKTAN UZAKLAŞTI”
Kökken, “Doğru bir tane, vatandaş mağduriyeti köşke iletilmiyor. Biz vekillerimiz sayesinde cumhurbaşkanının duymasını istediğimiz şeyleri söylüyoruz. Bizim tabanımız mazlumdur. Biz mazlumun yanında olmaktan uzlaştık. Mazlumları tekrar kazandığımız zaman AK Parti inanıyorum ki eski güzel, parlayan günlerine dönecektir” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme