Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti, İstişare Toplantısı’na hazır

AK Parti Afyonkarahisar İl
AK Parti, İstişare Toplantısı'na hazır

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantıları devam ediyor. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken ile birlikte parti çalışmaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yurdunuseven, “Cuma günü başlayacak olan ve 3’üncü kez Afyon da  yapılacak ‘Milletvekilleri Değerlendirme ve İstişare Toplantısı’nın hayırlı olmasını diliyoruz ve Afyonkarahisar kazanacak. Çünkü bütün Türkiye’de Afyonkarahisar’ın tanıtımına vesile olacak. Ayrıca termal oteller anlamında ve Afyon’da  anlamında büyük bir katkı sağlayacak. Milletvekillerimizin Afyonkarahisar’ı bilmeleri ve tanımları acısından da önem arz ediyor. Ayrıca Afyonkarahisar’la ilgili projelerde katkıda bulunmaları içinde milletvekillerimiz ve bakanlarımızla bir arada olacağız. Şuanda Sayın Başbakanımızın Afyonkarahisar’a geliş programı belli değil. Ama Cuma gününden itibaren otele girişler başlayacak. Şu an için hiçbir sıkıntı yok” dedi.
2016’DA GÜZEL
YATIRIMLAR YAPILACAK
Yoğun bir gündemi geride bıraktıklarını söyleyen Yurdunuseven, “Geçen haftanın bir değerlendirmesini yaparsak özellikle 31 Aralık ve 1 Ocak itibari ile Mekke’nin fethi kutlandı. Akabinde yeni bir yıl başladı. 2016’ın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. İnşallah daha güzel yatırımlara ve hizmetlere imza atılacak bir yıl olacaktır. Geçtiğimiz hafta bazı Bakanlıkların bakan yardımcıları kesinleşti. Fakat şuan için köşkte ve henüz daha imza atılmadı. 3 dönem Konya Milletvekilliği yapan Harun Tüfekçi, Orman ve Su İşleri Bakanlığına bakan yardımcısı olarak atandı. Başka bir programından dolayı Afyonkarahisar’a gelen Harun Bey bizleri ziyaret etti. Harun Bey’e Hatay eski Milletvekil Fevzi Şanverdi Bey eşlik etti. Ayrıca hava şartları uygun olduğu sürece her ayın ilk haftası İl Yönetim toplantılarımızı bir ilçemizde gerçekleştiriyoruz. İscehisar ilçemizin ardından Bolvadin ilçemizde yaptık. Bir dahaki toplantımızı İhsaniye ilçemizde yapacağız” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

Afyonlu bir Bakan Yardımcısı’yla gurur duyarız

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ataması yapılmayan Bakan Yardımcılıkları için Afyonkarahisarlıların önerilip önerilmeyeceği sorusuna cevap verdi. Yurdunuseven, “7 Haziran seçimlerinde milletvekili secilen Halil Ürün ve Remziye Sıvacı ile 3 dönem kuralına takılan Sait Açba Hocamız, Bakan Yardımcılıkları için düşünülebilir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız’ın takdirleri esastır. İnşallah onlar böyle bir görevde bulunurlarsa teşkilat olarak gurur duyarız” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti