• Haberler
  • Genel
  • AK Parti İscehisar teşkilatı birlikte iftar yaptı

AK Parti İscehisar teşkilatı birlikte iftar yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İscehisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ürün, Ramazan ayında AK Parti teşkilatlarının düzenlediği iftarlara mümkün olduğu kadar katılmak için gayret gösterdiğini ifade etti. Katıldığı programlarda teşkilat mensupları başta olmak üzere vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunduğu ifade eden Ürün, vatandaşlardan en çok [&hellip]

AK Parti İscehisar teşkilatı birlikte iftar yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İscehisar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ürün, Ramazan ayında AK Parti teşkilatlarının düzenlediği iftarlara mümkün olduğu kadar katılmak için gayret gösterdiğini ifade etti.
Katıldığı programlarda teşkilat mensupları başta olmak üzere vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunduğu ifade eden Ürün, vatandaşlardan en çok tarım ve hayvancılığa ilişkin bilgi talepleri geldiğini belirtti.
Ürün, başta İscehisar olmak üzere Afyonkarahisar’ın pek çok ilçesine yapılan baraj ve göletlerin tarım ve hayvancılık sektöründe altyapı açısından önem arz edeceğini ifade ederek şöyle konuştu: “Bir süre önce İscehisar Belediyemizin düzenlediği iftar programının ardından Çalışlar Köyü’nde vatandaşlarımızla uzun bir sohbetimiz oldu. İscehisar’da da diğer ilçelerimizde de tarım ve hayvancılığa ilişkin bir takım sorunlarımız olduğunu biliyoruz. Bu sorunlara ilişkin hemşerilerimizin düşüncelerini aldık ve hükümetimizin sorunların çözümüne ilişkin icraatlarından bahsettik. Afyonkarahisar’ın tarım ve hayvancılıkta olmazsa olmaz olan su ihtiyacının giderilmesi noktasında Türkiye’nin en şanslı illerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu’nun gayretleri ile İscehisar’da da sulama projeleri yürütülüyor. Göletler ve sulama projeleri tarım ve hayvancılık sektörü için bir altyapı yatırımı. Belki sonuçlarını 2 ya da 3 yıl sonra alacağız ama çiftçimiz bundan mutlaka istifade edecek. Bu sene yem bitkilerinin az oluşu, samanın ve yoncanın fiyatlarında artışı üreticimizin sıkıntıya girmesine neden oldu. Bunların tümü suya erişime ve hava şartlarına bağlı ki çiftçilerimizin bir kısmı bu durumu kuraklığa ve yaşanan dona bağlıyorlar. Bunun sonucunda tüketiciye kısa vadede bir yansıma olmasa da fiyatlarda bir takım artışlar yaşanması söz konusu olabilir.”
“Türkİye’de huzur olmasın dİye
çalışanlar var”
Terörün uzun yıllardır ülkenin en büyük sorunlarından biri olduğunu ifade eden Ürün, Türkiye’de uzun yıllardır huzur olmaması için çalışan bir takım odakların olduğunu bildirdi.Ürün sözlerini şöyle sürdürdü:“1980 öncesinde adı terör olarak tanımlanmasa da benzer bir durum vardı. O dönemde insanlar sağcı-solcu, alevi-sünni diye birbirlerini maalesef öldürdüler. Kısacası bu memlekette huzur olmasın diye dışarıdan sürekli birileri karıştırıyor ve maalesef içeriden de bir şekilde işbirlikçiler bulabiliyor. Son zamanda yaşadığımız ise adına PKK denen ve tamamen yurt dışındaki ülkelerin oyuncağı haline gelmiş, başı belli olmayan, ortası belli olmayan, sonu belli olmayan, her bir birimini başka ülkelerin kullandığı bir terör örgütü var karşımızda. Her türlü oyunu oynuyorlar ve biz de millet olarak bu oyunlara gelmemek için her türlü gayreti gösteriyoruz. Bizimle aynı düşünen kendini kürt olarak tanımlayan insanlarımız, vatandaşlarımız da var. Yaşanan bu durumda özellikle güvenlik açısından sıkıntılı olmayan bölgelerde yaşayan insanlar olarak bizlerin üzerinde düşen birinci görevimiz Allah’a hamd etmek ki bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşıyoruz. İkinci olarak Allah’a ya Rabbi yanlış olanları ıslah et, doğru olanlara da yardım et diye dua etmemizdir. Ben güvenlik güçlerimizin gereken neyse onu yaptıklarını düşünüyorum.”
Teşkilat iftarına Ürün’ün yanı sıra AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Naci Mermer, Belediye Başkanı Mustafa Çibik ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme