AK Parti ile Afyon'un yolları yine kesişti

Afyonkarahisar'da kurulan, hemen hemen her mitingte 'Afyon'dan yola çıktık' denilen, Cumhurbaşkanlığı istişaresi Afyon'da yapılan AK Parti'nin 2023 kadrosunun belirlenme tarihi de Afyonkarahisar'ın kurtuluşu olan 27 Ağustos'a denk geldi Adalet ve Kalkınma Partisi… Afyonkarahisar'da kuruldu. Partinin genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hemen hemen her mitinginde 'Afyon'dan yola çıkarken' diye söze başladı. AK Parti kadroları, [&hellip]

AK Parti ile Afyon’un yolları yine kesişti

Afyonkarahisar’da kurulan, hemen hemen her mitingte “Afyon’dan yola çıktık” denilen, Cumhurbaşkanlığı istişaresi Afyon’da yapılan AK Parti’nin 2023 kadrosunun belirlenme tarihi de Afyonkarahisar’ın kurtuluşu olan 27 Ağustos’a denk geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi… Afyonkarahisar’da kuruldu. Partinin genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hemen hemen her mitinginde “Afyon’dan yola çıkarken” diye söze başladı. AK Parti kadroları, Başbakan Erdoğan’ın Afyonkara-hisar’a çok önem verdiğini defalarca dile getirdi.
Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde, AK Parti’nin geleneksel istişare toplantısının adresi de Afyonkarahisar oldu. Şehrin ülke gündemine gelmesini sağlayan toplantı sayesinde, birçok milletvekili de kenti tanıma imkanı buldu.
Şimdi ise Başbakan Erdoğan, Çankaya Köşkü’ne çıkıyor. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olduktan sonra AK Parti’nin kim tarafından yönetileceği ise, dikkat çekici bir tarihte belirlenecek.
AK Parti’nin Olağanüstü Kongresi, 27 Ağustos’ta yapılacak. 27 Ağustos ise, Afyonkarahisar’ın 1922’de, düşman işgalinden kurtulduğu gün. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme