• Haberler
  • Genel
  • AK Parti il Yönetim Kurulunu Sandıklı'da topladı

AK Parti il Yönetim Kurulunu Sandıklı'da topladı

AK Parti İl Yönetim Kurulu’nun bu ay ki toplantısı Sandıklı İlçesinde yapıldı. Her ay farklı bir ilçede yapılan toplantılar bu haftada Sandıklı AK Parti İlçe Yönetim Kuruluyla beraber gerçekleştirildi Toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sandıklı Yönetim Kurulu Üyeleri dışında Sandıklı İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları katıldı.Sandıklı İlçe [&hellip]

AK Parti il Yönetim Kurulunu Sandıklı’da topladı

AK Parti İl Yönetim Kurulu’nun bu ay ki toplantısı Sandıklı İlçesinde yapıldı. Her ay farklı bir ilçede yapılan toplantılar bu haftada Sandıklı AK Parti İlçe Yönetim Kuruluyla beraber gerçekleştirildi

Toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sandıklı Yönetim Kurulu Üyeleri dışında Sandıklı İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Belediye Başkanları katıldı.
Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Özeski İl Yönetim Kurulu toplantısının ilçelerinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve toplantıya katılan teşkilat üyelerine teşekkür etti.
İl Başkanı Mehmet Zeybek ise “Bugün burada yaptığımız toplantı siyasi amaçlı değil, birlik ve beraberliği pekiştirme amaçlı. İl teşkilatımız, her zaman ilçe teşkilatlarıyla bir bütündür. Bu toplantılar teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğini pekiştirdiği gibi aynı zamanda da toplantı yapılan ilçemizin sorunlarını dinleyerek çözüm bulma noktasında daha etkili oluyor” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme