AK Parti heyetinden 'hayırlı olsun' ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen,  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyon ve İkinci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular. Heyet Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen,  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyon ve İkinci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular. Heyet Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin ve yönetimini de ziyaret etti.
“AFYONKARAHİSAR SAĞLIĞIN MERKEZİ HALİNE GELECEK”
Heyet ziyaretlerine ilk olarak Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden (AFSÜ) başladı. AFSÜ’nün kentin önemli kazanımlarından olduğunu kaydeden Sezen, “Ben inanıyorum ki kısa vadede AFSÜ şehrimizi sağlığın merkezi haline getirecektir. Bu da şehrimizin adını dünyada termal ile birlikte anılan ikinci tanıtım yönü olacaktır. Zaten şu anda şehrimiz, termalin sağlamış olduğu sağlık imkânlarını kullanarak deyim yerindeyse sadece Türkiye değil dünyaya şifa dağıtmaktadır. Biz de bu vesileyle yeni kurulan üniversitemize atanan Sayın rektörümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Okumuş, Milletvekil-leri Özkaya ve Yurdunuseven ile Başkan Sezen teşekkür etti.
YARGI MENSUPLARINI ZİYARET ETTİLER
AK Parti Milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven ve İl Başkanı Sezen daha sonra, Baro Başkanı Turgay Şahin, son HSK kararnamesi ile Afyonkarahisar’da göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı Adalet Komisyon ve İkinci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Bakmadan Geçme