AK Parti heyeti esnafını dinledi

AK Parti heyeti hafta sonu öğleden sonra Ambaryolu Caddesi esnafını dinledi   Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyetinin Ambaryolu Caddesi'ndeki esnaf ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı. [&hellip]

AK Parti heyeti hafta sonu öğleden sonra Ambaryolu Caddesi esnafını dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) heyetinin Ambaryolu Caddesi’ndeki esnaf ziyaretinde; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.
“ESNAF, HÜKÜMET DESTEĞİ VE
DÜĞÜN ARTIŞINDAN MEMNUN”
Esnaf ziyaretini değerlendiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Esnaflarımızı gezerek onlara bereketli kazanç diliyoruz. Esnaflarımız da biz şunu gördük; Esnaflarımız hükümetimizin verdiği desteklerden ve son zamanlarda düğünlerin artmasından çok memnun. Gerçekten hepsi de ‘Allah’a şükür’ diyor. İnşallah bundan sonra işleri daha da açılacaktır.”
“ESNAF HALİNDEN MEMNUN,
ONLARIN YANINDAYIZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de Zafer Haftası programlarından geride kalan zamanı Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’le birlikte esnaf ziyaretine ayırdıklarını söyledi. Başkan Zeybek, “Ziyaret ettiğimiz bütün esnaflarımız hallerinden memnunlar. Herhangi bir şikâyetleri yok. Belediyeden bir talepleri olup olmadığını sordum; Herkes teşekkür etti. Biz esnaflarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.” dedi.
“ESNAFIMIZIN VE
VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİM”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay esnaf ziyaretlerini değerlendirdi. Uluçay şunları kaydetti: “Zafer Haftası dolayısıyla hem esnaflarımızın Zafer Bayramını kutluyoruz, hem de bizden bir talepleri istekleri var mı onları dinliyoruz. Taleplerimizi istişare ediyoruz. Bir araya gelerek neler yapabilirizi konuşuyoruz. Ben AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı olarak her zaman esnaflarımızın vatandaşlarımızın emrinde olduğumuzu ifade ediyorum. Eksiklerimiz olduğu zaman istişareye açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum.” >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme