• Haberler
  • Genel
  • AK Parti, gençliği kucaklıyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti, gençliği kucaklıyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları, ilçenin nabzını tutmaya devam ediyor AK Parti Şuhut Gençlik Kolları, Pazar günü üyeleri ile birlikte Kahvaltıda bir araya geldi. Birlik ve beraberlik gücünü gösteren, Şuhut Gençliğinin sorunlarını kendi sorunları gibi gören Ak Parti Gençlik Kolları ilçede bir ilki gerçekleştiriyor.Siyasi partileri bekleme odası gibi olmaktan çıkarıp gençleri aktif siyasete ve sosyal [&hellip]

AK Parti, gençliği kucaklıyor

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları, ilçenin nabzını tutmaya devam ediyor

AK Parti Şuhut Gençlik Kolları, Pazar günü üyeleri ile birlikte Kahvaltıda bir araya geldi. Birlik ve beraberlik gücünü gösteren, Şuhut Gençliğinin sorunlarını kendi sorunları gibi gören Ak Parti Gençlik Kolları ilçede bir ilki gerçekleştiriyor.Siyasi partileri bekleme odası gibi olmaktan çıkarıp gençleri aktif siyasete ve sosyal kültürel etkinlerle bi-linçlendiriyor.
AK Parti Şuhut Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya, “Öncelikle 12 Haziran 2011 genel secimlerinde görev yapan tüm partililerimize teşekkür ediyor , 12 Haziran genel seçim sonuçlarının tüm ülkemize ve Şuhut’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Bizimle birlikte gece gündüz koşturan durmadan çalışan partimizin dinamik gençlik kollarını yürekten selamlıyor onları canı gönülden kutluyorum. Bilindiği üzere gençlik faktörü azımsanmayacak ve küçümsenemeyecek kadar büyük bir etkendir. Başbakanımızında dediği gibi ‘ Biz sizi yedek kulübesinde değil,İlk 11’de görmek istiyoruz ‘sözü bize her şeyi açıklayıcı niteliktedir. Şuhutumuzun gençleri AK Parti çatısı altında toplandı ve gücünü herkes tarafından kabul edildi. Son olarak bizleri kırmaya-rak Belde, Köy ve İlçe merkezlerinden programımıza katılan gençlik kollarımızın değerli temsilcilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme