• Haberler
  • Genel
  • AK Parti gazetecileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti gazetecileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Medya Tanıtım Başkanlığı ile Merkez İlçe Medya Tanıtım Başkanlığı’nca düzenlenen kahvaltı programı ile basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akarçay karşısında hizmet veren Leblebi Kafe'de basın mensuplarına kahvaltı verildi“BASINA AYNI DURUŞUMUZ SÜRECEK”Basın mensuplarının 10 [&hellip]

AK Parti gazetecileri unutmadı

AK Parti İl Medya Tanıtım Başkanlığı ile Merkez İlçe Medya Tanıtım Başkanlığı’nca düzenlenen kahvaltı programı ile basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akarçay karşısında hizmet veren Leblebi Kafe’de basın mensuplarına kahvaltı verildi
“BASINA AYNI DURUŞUMUZ SÜRECEK”
Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve Başkan adayı Burhanettin Çoban, basın mensupları ile görev süresince hiçbir olumsuzluk yaşamadığını söyledi. Bu durumun Belediye tarihinde bir ilk olduğunu kaydeden Çoban; “Belediyemizin kapısını her zaman gazeteci arkadaşlarımıza lehimize ya da aleyhimize haber yapsın veya yapmasın kapatmadık. Falan gazete, falan te-levizyon Belediye kapısından giremez gibi bir eyleme hiçbir zaman başvurmadık. Bunu basın mensupları da çok iyi biliyorlar. İnşallah Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıllık süreçte de bu duruşumuz aynen devam edecektir. Şimdiye kadar her 10 Ocak’ta ev sahibi olarak basın çalışanlarıyla birlikte oluyorduk. Bu yıl AK Parti Merkez İlçe Başkanlığımız adına Bülent Eser, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamasına kendilerinin sahipliği yapmak istediklerini belirtti. Biz de basın mensupları gibi davete icabet ettik. Güzel davranışları nedeniyle AK Parti Merkez İlçe ve yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
“BİZLER ALEYHTE KONUŞMAYACAĞIZ”
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, tüm gazetecilere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün hayırlı uğurlu olmasını diledi. Bugünü kutlama amacıyla İl Tanıtım Medya Başkanlığı’nın ortak bir kararla kahvaltı programı organize ettiğini söyleyen Zeybek; “Bizler de davete katıldık. Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Tanıtım Medya Başkanına teşekkür ediyorum. Güzel bir organizasyon oldu. Bizleri kırmayarak davetimize katılan tüm gazetecilere teşekkür ediyorum. Kavgasız, iç çekişmeler olmayan birinin diğerini kırmadığı güzel bir seçim atmosferi yaşarız diye ümit ediyorum. AK Parti olarak bizler kesinlikle hiçbir aday aleyhinde konuşmadan sadece yaptıklarımızı aktaracağız. Bu vesile ile seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eczacı Bülent Eser davetlerine icabet eden tüm basın mensuplarına teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme