AK Parti, engelli vatandaşların yanında

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle görme engelli vatandaşlara 'Beyaz Baston' dağıtımı yapıldı. Parti binası toplantı salonunda gerçekleşen 'Beyaz Baston' dağıtım töreni AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş'un konuşmasıyla başladı. Görme engelli vatandaşlara beyaz baston takdim edeceklerini belirten Karakuş, 'Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak engelliler haftası nedeniyle [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle görme engelli vatandaşlara ‘Beyaz Baston’ dağıtımı yapıldı. Parti binası toplantı salonunda gerçekleşen ‘Beyaz Baston’ dağıtım töreni AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş’un konuşmasıyla başladı. Görme engelli vatandaşlara beyaz baston takdim edeceklerini belirten Karakuş, “Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı olarak engelliler haftası nedeniyle görme engelli kardeşlerimizle bir araya gelmeyi düşündük. İl Başkanımızda bizlere bu konuda destek verdi. Siz değerli kardeşlerimize 100 adet ‘Beyaz Baston’ takdim ediyoruz. Programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.
BİZLERE MUTLULUK VERİYOR
“Hepimiz birer engelli adayıyız ve bunun bilincindeyiz” diyen İl Başkanı AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ‘Beyaz Bastonların’ görme engelli vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Yurdunuseven, “Bu gün böyle bir organizasyon tertipledik. Temsili de olsa görme engelli kardeşlerimize ‘Beyaz Baston’ takdim etmek istedik. 100 adet beyaz bastonu Şube Başkanımız Ahmet Atacan beye teslim ediyoruz. Başkanımızda ihtiyaç sahibi görme engelli kardeşlerimize ve diğer derneklerdeki engelli kardeşlerimize beyaz bastonları ulaştıracağından eminiz. Her zaman söylediğimiz gibi bu ülke içerisinde birlikte yaşıyoruz. Birlikte hayatımız devam ediyor. Bir ve beraberiz. Hepimiz birer engelli adayıyız ve bunun bilincindeyiz. Sizlerin sorunlarını çözmek ve taleplerine cevap vermek için 2002 yılından itibaren hükümetlerimiz birçok düzenleme ve hizmete imza atıldı” diye konuştu.
14 YILDA ÖNEMLİ
DESTEKLER VERİLDİ
AK Parti hükümetlerinin engellilere büyük bir önem verdiğini hatırlatan Yurdunuseven, engellilere yönelik yapılan düzenlemelerden bahsetti. İl Başkanı Yurdunuseven, “2002 yılından bu güne kadar yani 14 yıllık dönem içerisinde engelli kardeşlerimiz için birçok desteklemede ve düzenlemede bulunduk. Şube Başkanımız Ahmet beyin de ifade ettiği gibi, ‘Kapısına gelen memura engelli çocuğu yok’ denilen evlere Elhamdülillah şimdi ‘Var’ dedirtiyoruz. Çünkü şuanda engelli, yatalak ve bakıma muhtaç ailelere devletimiz maaş bağlayarak bakımları gerçekleşiyor. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımıza yönelik EKPSS’den kamu kurumlarına engelli kardeşlerimiz yerleştirildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu beyin yaptığı açıklamada ‘6 bin tane engellinin’ kamuya alarak istihdamı sağlanacak” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, görme engelli vatandaşlara verilmek üzere 100 adet ‘Beyaz Bastonu’ Şube Başkanı Ahmet Atacan’a teslim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme