“AK Parti en yüksek oy ile kazanacak”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, milletvekili adayları İbrahim Yurdunuseven ve İbrahim Ünlüer'in katıldığı açılışa vatandaşlarda yakından ilgi gösterdi.Açılışta Özkaya, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştirerek, “Belediyelerin öğrencilere verdiği bursları mahkeme yoluyla iptal ettirenler, şimdi de 19 Mayıs ve 29 Ekim'de öğrencilere burs vermeye kalkıyor.” dedi.AK Parti’nin 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde en yüksek oy [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, milletvekili adayları İbrahim Yurdunuseven ve İbrahim Ünlüer’in katıldığı açılışa vatandaşlarda yakından ilgi gösterdi.
Açılışta Özkaya, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirerek, “Belediyelerin öğrencilere verdiği bursları mahkeme yoluyla iptal ettirenler, şimdi de 19 Mayıs ve 29 Ekim’de öğrencilere burs vermeye kalkıyor.” dedi.
AK Parti’nin 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde en yüksek oy ile yeniden kazanacağını ifade eden Özkaya, “Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile vatandaşlarımız en doğru kararı yine vereceklerdir. Bu seçimin ilk turda lehimize sonuçlanacağına inanıyorum.” dedi. 

Bakmadan Geçme