Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AK Parti demek, Türkiye demektir”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Part’inin 19’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında “AK Parti demek, Türkiye demektir” dedi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 19 yıl önce kurulan AK Parti’ninTürk siyasi tarihinde büyük devrimlere vesile olduğunu kaydetti.
“İLK GÜNKÜ AZİM,
İNANÇ VE ŞEVKLE ÇALIŞIYORUZ”
Miletvekili Yurdunuseven, “19 yıl önce kurulan, Türk siyasi tarihinde büyük devrimlere vesile olan AK Parti hareketi olarak, yola çıktığımız ilk günkü azim, inanç ve şevkle ülkemizin geleceği için çalışmaktayız. 14 Ağustos 2001 tarihinde kuruluşundan itibaren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her dönem gücünü milletten alarak, milletin takdirini kazanarak bugünkü konumuna ulaşan partimize gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızla beraber milletimize hizmet etmekten onur duyduk. Ekonomik ve siyasi istikrarsızlıkların yaşandığı bir dönemde tarih sahnesine çıkan partimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde kutlu yürüyüşünü sürdürmektedir. Partimiz, her türlü güçlüğe rağmen, milletimizle birlikte var olmaya devam edecektir. Ülkemizin zengin kaynaklarına, genç ve dinamik nüfusuna, tarihi ve kültürel mirasına, köklü devlet geleneğine, Türk milletini dini ve milli değerlerde buluşturan dayanışma ruhuna güvenerek bu yola çıktık, bunda da ne kadar haklı olduğumuzu hamdolsun bugün daha net olarak görüyoruz. Bu coğrafyada binlerce yıl birlikte yaşayan, ortak kaderi paylaşan tüm kardeşlerimizin partisi olduk. Milli iradeye saygı duyan, gücünü milletten alan bir parti olarak her daim milletimizin umudu olduk. Ülkemizi dünyada sözü geçen bir ülke konumuna getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık, bu süreçte çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kaldık, ancak Milletimiz her seferinde birlik oldu, bizde milletimizin sesi olduk. Türkiye ne zaman güçlense, söz sahibi olsa, bundan rahatsız olanlar, oyun kuranlara en güzel cevapları milletimizin iradesi ile verdik.”dedi.
“DARBECİ ZİHNİYET AK PARTİ DÖNEMİNDE SONA ERDİ”
Mesajında 15 Temmuz darbe girişimine ve darbeci zihniyetin AK Parti döneminde sona erdiğinde dikkat çeken Yurdunuseven, “Milletimiz, karanlık güçlerin karşısına dikilerek, bu ülkenin, bu devletin, bu bayrağın sahipsiz olmadığını tüm dünyaya gösterdi. Hainlerin tezgahını milli irademizle, vatan aşkıyla, bayrak sevgisiyle, milli mücadele ve Çanakkale ruhuyla bozduk. Bölgesinde kendi kaderini başkalarının ellerine teslim etmeyen, söz sahibi, gücünü milletinden alan Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek, parçalamak isteyenler, şimdi yeni bir tezgah peşindeler. Silahla, diplomasiyle başarılı olamayan hainler, ekonomimiz üzerinden oyun oynayarak, Türk Milleti’ni zayıflatmaya çalışıyorlar. Ama herkes bilsin ki ülkemiz, milletimizin iradesiyle bu karanlık oyunları da bozacaktır. Allah’ın izni ve milletimizin feraseti ile her türlü engeli başarıyla aşacağız.” ifadelerini kullandı.