• Haberler
  • Siyaset
  • 'AK Parti'de Siyaset Kişisel Çıkarlar İçin Değil, Millet İçin Yapılır'

'AK Parti'de Siyaset Kişisel Çıkarlar İçin Değil, Millet İçin Yapılır'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Koordinatör Milletvekili olarak Manisa'nın Selendi, Kula ve Köprübaşı ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanlığı tespiti için teşkilat çalışması ve temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Koordinatörü olduğu Manisa’nın bazı ilçelerinde belirlenecek ilçe başkanlığı tespiti için yapılan teşkilat çalışmaları ve temayül yoklaması için görevlendirilen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ilk olarak Selendi ilçesinde teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Burada partililer ve teşkilatlarla birebir görüşen Yurdunuseven, yapılan temayül yoklamasını rapor etti.

'AK Parti'de Siyaset Kişisel Çıkarlar İçin Değil, Millet İçin Yapılır'

Daha sonra Kula ilçesinde çalışmalarını sürdüren Yurdunuseven’i kalabalık bir parti grubu karşıladı. Yurdunuseven yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek teşkilat çalışmalarını sürdürdü. 
Manisa’daki temaslarının sonuncusunu Köprübaşı İlçesinde yapan Yurdunuseven, burada geç saatlere kadar görüşmeler yaparak çalışmalarını tamamladı.

'AK Parti'de Siyaset Kişisel Çıkarlar İçin Değil, Millet İçin Yapılır'

Manisa’nın Selendi, Kula ve Köprübaşı ilçelerindeki temayül yoklaması ve teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Milletvekili Yurdunuseven, “Manisa ilimizin AK Parti Genel Merkezimiz tarafından görevlendirdiği İl Koordinatörü olarak bazı ilçelerimizde ilçe başkanlığı tespiti için çalışmalar yaptık. Selendi, Kula ve Köprübaşı ilçelerimizde bugüne kadar partimizi temsil ederek büyük gayret ve çaba gösteren ilçe başkanlarımızın görev sürelerinin dolmasının ardından yeni ilçe başkanı tespiti için teşkilat mensuplarımızla hem temayül yoklaması hem de birebir görüşmeler yaptık. Teşkilatlarımızın ve genel merkezimizin uygun göreceği ilçe başkanımızı belirleyerek her zaman olduğu gibi sahaya inip hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.

'AK Parti'de Siyaset Kişisel Çıkarlar İçin Değil, Millet İçin Yapılır'

Partimize gönül veren her bir dava arkadaşımızın AK Parti bayrağını büyük bir başarıyla dalgalandıracağına inancımız tamdır. Yine AK Parti ve AK Partiye gönül veren her bir teşkilat mensubumuz başkaları gibi kişisel çıkarlar için değil, sadece milletin ve devletin menfaatleri için siyaset yapar. Çalışmalarımızın Manisa ilimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme