• Haberler
  • AK Parti'de Değişim Rüzgarı

AK Parti'de Değişim Rüzgarı

AK Parti'nin Afyonkarahisar Teşkilatı'nda değişen 9 ilçe başkanını isimleri belli oldu.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Teşkilatımız, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir şekilde geleceğe emin adımlarla yürüyor. Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in tensipleri ve dava arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda, 9 ilçemizde yaklaşan kongre sürecine yeni ilçe başkan adaylarımızla devam edeceğiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Milletvekillerimiz Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan ve Tekirdağ Milletvekilimiz İl Koordinatörümüz Mestan Özcan ile İl Koordinatörümüz Bilal Kırkpınar’a teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz," denildi.

GÖREV DEĞİŞİKLİKLERİYLE MİLLETİMİZE HİZMETTE DAHA KARARLI ADAMLARLA YÜRÜYECEĞİZ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu sürecin ardından, birlik ve beraberlik içinde, teşkilatımızın her kademesinde daha güçlü bir şekilde ilerlemeye Afyonkarahisar için her daim olduğu gibi çalışacağız.
Kongreye gideceğimiz ilçe başkanlarımız; 

Başmakçı - Murat Kerpiç

Bayat - Ahmet Atacan

Bolvadin - Yasin Nurbaş

Çay - Hasan Hırçın

Emirdağ - Emrah Mola

Evciler - Şener Çalışan

Sinanpaşa - İsmail Aktürk

Sultandağı - Kazım Sır

Şuhut - Hasan Camcı

Bu görev değişiklikleriyle partimiz, milletimize hizmet yolunda daha dinamik ve kararlı adımlarla yürümeye devam edecek. Bu kutlu görevde bayrağı devir alacak başkanlarımıza başarılar diler, bizle birlikte yol yürüyen önceki dönem ilçe başkanlarımıza teşekkür ederiz. Teşkilatımıza hayırlı olsun!"

AK Parti'de Değişim Rüzgarı

Bakmadan Geçme