AK Parti Danışma Meclisi toplanıyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 53'üncü İl Danışma Meclis toplantısı Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in de katılacağı bildirildi Her ay düzenli olarak İl Danışma Meclis toplantılarını gerçekleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 53'üncü İl Danışma Meclis toplantısını Belediye Sosyal Tesisleri'nde yapacak. AK Parti [&hellip]

AK Parti Danışma Meclisi toplanıyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından 53’üncü İl Danışma Meclis toplantısı Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in de katılacağı bildirildi

Her ay düzenli olarak İl Danışma Meclis toplantılarını gerçekleştiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 53’üncü İl Danışma Meclis toplantısını Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapacak.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in de katılacağı İl Danışma Meclis toplantısı ile ilgili bilgiler veren İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, delege seçimleri nedeniyle Pazar günleri yaptıkları Danışma Meclisi’ni bugün yapacaklarını ifade etti.
Yurdunuseven, “Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapacağımız 53’üncü İl Danışma Meclis toplantımızıma Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem’de katılacak. Toplantımızı Cumartesi günü (bugün) gerçekleştireceğiz. Genel Başkan Yardımcımız danışma meclisinde bir konuşma yaparak, partililerimize hitap edecek” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme