• Haberler
  • Genel
  • AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilatı’nın delege seçimleri tamamlandı

AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilatı’nın delege seçimleri tamamlandı

Bolvadin ilçesinde AK Parti delege seçimlerinin tamamlandığı bildirildi Bölge teşkilat çalışmalarından sorumlu AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, İl Başkan Mehmet Zeybek ile seçimlerle ilgili İlçe Başkanı Carullah Kolay’dan bilgi aldı. AK Parti ilçe binası, beldeler ile 5 ayrı noktada yapılan seçimlerde 1500 üye oy kullandı. Kolay, seçimlerden sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yapılan [&hellip]

AK Parti Bolvadin İlçe Teşkilatı'nın delege seçimleri tamamlandı

Bolvadin ilçesinde AK Parti delege seçimlerinin tamamlandığı bildirildi

Bölge teşkilat çalışmalarından sorumlu AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, İl Başkan Mehmet Zeybek ile seçimlerle ilgili İlçe Başkanı Carullah Kolay’dan bilgi aldı.
AK Parti ilçe binası, beldeler ile 5 ayrı noktada yapılan seçimlerde 1500 üye oy kullandı. Kolay, seçimlerden sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yapılan delege seçimlerinin AK Parti’nin demokrasiyi tabana yaymadaki güçlü iradesinin göstergesi olduğunu söyledi.
AK Parti olarak diğer siyasi partilerin aksine demokrasiyi tabana yayma konusunda parti içi demokrasiyi işlettiklerini ifade eden Kolay, şunları kaydetti:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”İlçemizde partililerimizin önüne sandık konulmuş ve onların kullandığı oylarla delegeler belirlenmiştir. Türkiye’nin en güçlü kadrolarına sahip AK Parti’nin bu kimliğe yakışır şekilde gerçekleştirdiği delege seçimleri ülke demokrasimiz açımızdan da son derece önemlidir. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme