'AK Parti bir insanlık hareketidir'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz Perşembe günü Ankara'da il başkanlarına yönelik verdiği iftar programına İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de katıldı.ATO Congresium’da, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’de görev yapan il başkanlarıyla iftar programında bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, iftar öncesi katılımcılarla selamlaştı.AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'AK Parti bir insanlık [&hellip]

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’da il başkanlarına yönelik verdiği iftar programına İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de katıldı.
ATO Congresium’da, kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’de görev yapan il başkanlarıyla iftar programında bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, iftar öncesi katılımcılarla selamlaştı.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “AK Parti bir insanlık hareketidir, AK Parti demokrasinin yara aldığı bir dönemde bütün insani değerleri savunmak, korumak için yola çıkan hareketin adıdır. 14 Ağustos 2001 tarihinde AK Parti’nin rotasını bu büyük millet belirlemiştir. O gün bugün milletimizle aynı istikamette yol almaya devam ediyoruz. Düzenlenen bu iftar programı ile de birlikteliğimizi pekiştirdik” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme